Catsuitot, vagyis testre tapadó kezeslábast elég régóta hordanak a jó csajok, főleg az énekesnők, fellépéskor. A cicaruha azonban ma már nemcsak az övék, hordja boldog-boldogtalan - óriási segg és az ízlés hiánya nem akadály. Mutatunk jó és rossz példákat is.

Kétféle ember létezik: akinek jól áll a cicaruha, és akinek nem. A catsuit néven elhíresült ruhadarab lényege, hogy viselője testét teljesen beborítja (jó, a fejét nem, tehát nem egy latex búslakodóról, vagy testzsákról beszélünk), ráadásul jó feszesen, tehát mindent megmutat úgy, hogy közben eltakar. Alábbi galériánkban gyönyörű kollekciót láthatnak mindazon nőkből, akik jókor és jó cicaruhát húztak. Mi az egész cicaruhában fellépős dolgot Britney Spearsre fogjuk, konkrétan az Oops, I did it again című klipjére, amelyben bebizonyította, hogy ennek a darabnak a hetvenes évek után is van létjogosultsága. De még alább elszabadul a pokol.

Merthogy a történet itt nem ér véget. Számtalan előadónő ítélte meg úgy, hogy akármilyen formájú, felvehet egy ilyen dresszt. Sőt, csatlakoztak hozzájuk férfiak is, ami teljesen újraértelmezte ezt a nőiesség-kidomborító, mindenkit szexcicussá tevő darabot. Freddie Mercury ráadásul kombinált két, amúgy jóvátehetetlen dolgot: cicaruhát és duckface-t. Neki ér.

A szabályok tehát lazánk tűnnek, alábbi galériánkban mégis be kell mutatnunk egy rakás olyan példát, ahol hiába volt a jó szándék, az eredmény borzalmas. Kattintson, berzenkedjen!