Alig pár napja derült ki, hogy Adele énekli az Új Bond film, a Skayfall zenéjét, a Youtube-on máris meghallgatható a szám, bár a hivatalos klip még nem készült el. Ennek apropóján bemutatjuk a két új Bond-lányt is, akiket összehasonlíthat az eddigi legjobbakkal, és eldöntheti, kivel járt a legjobban James Bond.

Közeleg a bemutató, az új Bond film a Skyfall október 26-án kerül a mozikba, Sam Mendes rendezésében, Daniel Craiggel a főszerepben. A gonoszt ezúttal Javier Bardem alakítja majd, a két új Bond-lány pedig Bérénice Marlohe és Naomie Harris lesz. Összehasonlíthatja őket a két, korábbi Daniel Craig főszereplésével készült filmek Bond-lányaival, és még két másik ikonikus színésznővel is. Először hallgassa meg a dalt:

Bérénice Marlohe

Bérénice Marlohe-ról nem sok mindent tudtunk, csupán annyit, hogy egy francia színésznő, a Párizsi helyszínelők sorozatban szerepel, és játszott már olyan filmben, amiben Sophie Marceau volt a főszereplő. Marlohe 33 éves, barna a haja, és ő lesz az új Bond lány. Az egyik.

Naomie Harris

Naomie Harris legalább annyira ismeretlen volt számunkra, mint francia kolléganője, pedig lényegesen több, közismert filmben volt eddig szerepe. Játszott például a Karib-tenger kalózaiban, és a 28 nappal később című filmben is. Harris angol, 36 éves, és igen, ő a Skyfall másik Bond-lánya. Hogy melyikükkel fog szexelni James Bond, még nem tudjuk, reméljük mindketten sorra kerülnek.

Sophie Marceau

Ha már megemlítettük a francia színésznőt, álljon itt ő is az emlékezetes Bond-lányok közt. 1999-ben, Denise Richards mellett ő volt a másik Bond-lány A világ nem elég című filmben. Marceau annyira hétköznapi életet él mostanában, hogy a legutóbbi hírünk róla az, hogy kedvenc írója Szabó Magda.

Halle Berry

Halle Berry a 2002-es Halj meg máskor című filmben volt Bond-lány. Berry alakításának legemlékezetesebb pillanata az volt, mikor falatnyi fürdőruhában jön ki a tengerből, felidézve ezzel Ursula Andress Dr. No-ban nyújtott örökbecsű alakítását. A színésznő tíz évvel később is jól tartja magát, legutóbb egy átlátszó blúzt is felvett.

Eva Green

Eva Green a Casino Royalban Daniel Craig oldalán alakította Vesper Lynd ügynököt, aki párhuzamosan figyelte Bond pénzügyeit és verte át a 007-est. Greennek a 2003-as Álmodozók című film hozta meg a sikert, ezután sorra kapta a szerepeket. Ő volt Jeruzsálem királynője A Mennyei Királyságban, majd Vesper Lynd szerepével ő lett az ötödik francia Bond-lány. A színésznő később a melleit is megmutatta egy sorozatban.

Olga Kurylenko

Azért került bele, hogy az újkori Bond-lányokat össze lehessen hasonlítani egymással. Ő volt a Quantum csendje jónője, amiben egy Camille nevű orosz-bolíviai ügynököt alakított. Az ukrán származású Kurylenko 400 jelentkező közül kapta a szerepet, állítólag azért, mert a többiekkel ellentétben, ő nem volt túlságosan izmos. Bond-lány szerepének köszönhetően Campari-lány is lehetett.

Melyik a legjobb Bond-lány?

Ne szomorkodjon, ha eddig nem ismerte az új Bond-lányokat, a Skyfall bemutatója után biztosan lesz pár hír, és csöcsvillantás a részükről is. Most viszont koncentráljon a szavazásra, és döntse el, hogy a felsoroltak közül ki volt eddig a jobb Bond-csaj. Ha a tapasztaltabb színésznőket szereti, akkor voksoljon Sophie Marceaura, vagy mindenki kedvencére, Halle Berryre. Ha inkább az új Bond-filmeket és az új Bond-lányokat szereti, akkor bőven válogathat, van ukrán, angol, és két francia színésznő is. Melyik a legjobb Bond-lány? Szavazzon!