Egy darabig azt hihettük, a színésznő jó útra tér, vége a rehabnak és a próbaidőnek, de megint kezdődik az őrület: valaki megtámadta, a telefonja összetört, nem kap iPhone-t... És elveszi valaki másét.

Márciusban még azt hittük, vége Lindsay Lohan kálváriájának, a javulás útjára tér, nem lesz több botrány, csak mosolygós képek meg klassz filmszerepek. Mikor ilyeneket gondoltunk, valószínűleg unikornisok lebeghettek a fejünk körül, ugyanis naiv dolog volt azt hinni, hogy a színésznő soha többé nem keveredik majd botrányba. Az egész probléma ott kezdődött, hogy Lohan 2007-ben ittasan vezetett, néhány hónapon belül pedig újra lekapcsolták ittas vezetés miatt, amikor már drogot is találtak a szervezetében. Börtönben csak pár órát töltött összesen, mert mindezt megúszott egy pár hónapos háziőrizettel és négy év próbaidővel.

Sokáig úgy tűnt, minden rendben, megkapta Liz Taylor életrajzi filmjében a főszerepet, bár emiatt hirtelen azt hitte, ő is A-listás színész. A villantások persze nem maradtak el, és karamboloznia is sikerült a nyáron. Természetesen mindent tagadott, hazudott a rendőröknek, és azt hittük, mostmár tényleg (újra) börtönbe kerül. Aztán annyira kimerült, hogy eszméletlen állapotban szállították kórházba, de kiderült, hogy csak aludt, ki volt száradva, és az egésznek semmi köze nem volt az alkoholhoz. Ekkor már inkább eltiltották a vezetéstől a színésznőt, aki valamiért mégis autóba ült, és koccant is egyet.

Majd hogy ne unatkozzunk, egy betöréses-rablás ügybe keveredett a 26 éves színésznő, de végül sikerült tisztáznia magát, pedig megint majdnem börtönbe került. De nem kell aggódni, mert Lohan mindent megtesz azért, hogy rács mögé kerüljön. Letartóztatták, miután elütött egy gyalogost, és elmenekült a helyszínről – az esetet térfigyelő kamera is rögzítette.

Most leginkább azzal van elfoglalva, hogy valaki megtámadta őt, illetve Twitteren panaszkodik arról, hogy eltört a telefonja, és égető szüksge lenne egy iPhone 5-re, de sajnos mindenhol elfogyott. Lindsay Lohan annyira szeretne egy új telefont, hogy a The Superficial információi szerint odáig is képes volt elmenni, hogy mások telefonját vegye el. "A barátiammal voltam a Bootsy Bellows nevű klubban, és épp az egyik ismerősömmel sms-eztem, mikor hirtelen megjelent Lindsay Lohan, és kitépte a kezemből a telefonomat. Kicsit olyan volt, mint aki azt hiszi, hogy épp képeket készítek róla, és ezért vette el. Mikor észrevette, hogy nincsenek róla képek a telefonban, még csak bocsánatot sem kért" – panaszkodott egy lány, aki egy helyen bulizott a színésznővel.