Az Amerikából hazatért egykori valóságshow-szereplő sminkesként akar érvényesülni, amihez jól jönnek a médiában eltöltött évek. Azt mondja, már nem a külső az első, bár plasztikai sebészhez ettől még elmegy, férfiakra pedig nincs szüksége, így is jól érzi magát.

“Most döntöttem el, hogy elkezdek magammal foglalkozni. Megválogatom az ételeket, egyszer már sikerült 15 kilót fogynom Norbi kajáival, ezt folytatom most, kint nagyon hiányoztak ezek az ételek” – mondta a Velvetnek egy gyógykozmetikum píáreseményén a kétéves távolléte után szépen kikerekedett Molnár Anikó, aki ezen felül fitneszezik is régi alakja visszanyeréséért, de nem csak természetes úton akarja elérni. “Hülyeség lenne tagadni, készülök egy vékonyító  plasztikai műtétre is, szerintem az év vége felé, de minden a munkától függ. Eddig minden elé helyeztem a megjelenést, de most már nem ez az első. Nincsenek a súlyom miatt álmatlan éjszakáim, az ember változik, én most múltam 37, mégis azt mondják, hogy 32-nek nézek ki. Régen, amikor sokkal vékonyabban ledagadtoztam magam, Soma azt mondta, hogy az az igazi nő, akin van mit fogni. Ebből is látszik, hogy énképzavarom volt. Nem is vagyok az az alkat, aki nagyon le tudna fogyni, és nem is akarom sanyargatni magamat” – mutatta be szomorú múltját az egykori Nagy Ő. Ettől még persze vigyáz magára, nem jár bulizni, nem fogyaszt alkoholt és a dohányzást is most próbálja teljesen abbahagyni.

Mellek, hegek

Mostanában sminkeléssel foglalkozik, ami, úgy érzi, egyre jobban megy. “Klipekhez hívnak, jövő héten például egy halloweenre készített plakáthoz maszkírozok el egy lányt zombinak, a felét le kell rohasztani. Mellette iskolákban is tanítok, készítek szépségsminkeket is, és sminktetoválokat is.” Utóbbi, hangsúlyozta, nem kizárólag a szemöldök-szemhéj-száj triót takarja, hanem az orvosi tetoválásokat is. “Ha például egy rákos betegség miatt egy nő elveszíti a melleit, a plasztikai sebész tudja pótolni a formát implantátummal, viszont a mellbimbó hiányzik róla, mi ezt pótoljuk. Persze nem lesz háromdimenziós, de így is sokat dobhat egy nő önbizalmán. Emellett hegeket tüntetünk el, és fejbőrtetoválást is tanulok, ami kopaszodó férfiaknál, vagy ritka hajú nőknél jó, mert nem lesz annyira feltűnő a ritkulás. Ezeket fejlesztem, imádom és szeretem” – mondta lelkendezve, hozzátéve, hogy azért valójában a sebes-zombis vonal a kedvence, annyira, hogyha valaki megállítja az utcán, hogy szeretne valamiért egy vágott sebet a kezére, akkor simán megcsinálja.

Az ismert arc

Molnár Anikó hazatérésekor kissé félt, hogy az itthon megszerzett ismertsége rossz hatással lesz az új életére, de mint kiderült, inkább használ a kapcsolatrendszere. “Féltem, hogy ki fognak nyomni szándékosan, de végül most tudom kamatoztatni azt a nyolc évet, amit a magyar médiában töltöttem. Ezek a munkák azért találnak meg, mert ismert az arcom, hátrány nem ért még ebből. Ha egy régen pályán lévő sminkes vagy maszkos meghallja a nevemet, akkor azt akarom, hogy ne az irigység ugorjon be neki először, hanem az, hogy megosszuk egymással a tapasztalatainkat. Ezért is oktatok iskolában, amikor megmutatok valakinek egy sebről készül fotót, akkor látom ugyanazt a döbbenetet és csodálatot az arcukon, ami az enyémre is kiült 15 évvel ezelőtt, és megmutathatom nekik, milyen egyszerű ezt elkészíteni.”

"Magamtól akarok boldog lenni"

Molnár Anikó azt mondja, úgy érzi, végre sínre került az élete, és erre elég régóta várt. “Amióta hazajöttem Amerikából négy hónapja, azóta egyetlen napom volt, amikor kicsit befordultam. Akkor is zuhogott az eső és szürke volt minden, az összes többi olyan volt, hogy alig akartam elhinni, hogy ennyire megváltozott az életem és ennyire tökéletes minden. Föntről megfogták a kezemet, és kirántottak abból a posványból, amiben voltam. Kívánom magamnak, hogy ez a belső béke állandósuljon.” Molnár Anikó most már a párkapcsolatait sem tartja annyira fontosnak az ideális élethez. “Nem akarok attól boldog lenni, hogy valaki van mellettem. Magamtól akarok az lenni, ha pedig valaki jön, az egy plusz dolog.”