Elég tíz évet visszautazni az időben, hogy a ma is menő énekesek, vagy színésznők egykori szerencsétlen megjelenésén röhögjünk. Itt és most csak a szettek a cikik: a jelek szerint 2003 volt a nemzetközi divatkatasztrófák éve.

A divat változásának egyik csodálatos velejárója, hogy elég tíz évvel ezelőtti fotókat nézegetni – lehetőleg hírességekről –, és máris vinnyogva röhöghetünk azon, mi tűnt akkor menőnek. Alábbi galériánk képeit a kétezres évek legelejéről válogattuk. A benne szereplő celebritások – köztük Britney Spears, Beyoncé, Kim Kardashian és Gwen Stefani – egy része kikupálódott, más része sohasem fog. Kattintson, nevessen, illetve igény esetén szörnyülködjön! Aki ügyes, ősvillantást lel.

Ami a képek alapján egyértelműen feltűnik, hogy régen nyilvánvalóbb volt a határ, amely a celebek fellépőruhája, eseményen megjelenős ruhája, és a flangálós-ügyintézős szettjei között húzódott. 2003-ban volt valami a levegőben, és valahogy senki sem tudott normálisan felöltözni.

Kim Kardashiant mondjuk kikupálta a pasija, de ha magára hagyják, még mindig képes katasztrófasújtotta övezetnek öltözni. Christina Aguilerának szintén vannak problémái a megjelenéssel, Gwen Stefani viszont magától lett csinosabb, és Victoria Beckhamnek is jót tett a saját divatcége. Beyoncé meg testalkatot váltott, és megtanult öltözködni.