A 28 éves színésznő szerint nem csak a férfiak gondolkozhatnak a nemi szervvel, minden nőnek a puncijára kell hallgatni. Az aktuális párkapcsolatában nagyon boldog, de kicsit fél, hogy megunja a monogámiát, ezért legalizálná a kurvázást.

Olivia Wilde nem csak a Doktor House 13-asaként tudja hozni a szabadelvű nő karakterét, hanem szabadon választott beszélgetés során is. Legutóbb ő volt a vendége a These Girlsnek, amiben rendszeresen híres nők monologizálnak a világ dolgairól. Wilde például egy nagyon izgalmas és sokakat foglalkoztató témát váalsztott, és a vaginájáról sztorizgatott.

Wilde a válással végződött hét évig tartó házasságával hozta kapcsolatba a testrészt: “Úgy éreztem, meghalt a vaginám. Kikapcsolt, kihunytak a fények. A rokonaidnak hazudhatsz családi karácsonyi vacsorán, elmondhatod, hogy minden fantasztikus az életedben. De a vaginádnak nem tudsz hazudni. Néha meghal a vagina, ilyenkor tudja a nő, hogy ideje tovább lépni. Hallgass a vaginádra. Nem csak a férfiak gondolkozhatnak a nemi szervükkel. Mi a puncinkkal gondolkozunk” - bölcselkedett a színésznő.

Wilde nem csak a vaginákról beszélt, hanem örömmel mesélte, miért hagyott fel a férfifaló, néha kis gyengéd csókolózásból és ollózgatásból álló leszbikus életmóddal. “Ez addig tart, ameddig találkozunk valakivel - Szia Jason! - és reménytelenül szerelmessé válunk” - köszönt ki a közönség soraiban ülő barátjának, Jason Suedikisnek, aztán bevallotta, hogy nagyon boldog vele, de fél tőle, hogy egy idő után sok lesz a monogámiából. Ez utóbbit úgy akarja kivédeni, hogy egy párkapcsolati utópiát talált ki ellene, amit cselesen el is nevezett Olivia Landnek, ahol legális a prostitúció, csokival vannak borítva az utcák, és minden nagyon tiszta.

A jelenleg kilenc filmen is dolgozó Olivia Wilde két éve vált el Tao Ruspolitól, akivel még 2003-ban jöttek össze. Utána sok ideig nem elhetett tudni, kivel vagy kikkel ajándékozza meg vagináját, de az idei év eleje óta már nyíltan vállalják kapcsolatukat Suedikisszel, akivel tényleg hosszútávra tervezhet, és reménykedik a méltóságteljes öregedésben: “Az öreg Donald Southerlandként képzelem el, ősz szemöldökkel, körülvéve az ezernyi aranyos unokánkkal” - vázolta fel az ideális jövőképét.