Kétgyerekes anyaként már nem vállal vetkőzést Hajdú Péter neje, szívesen lenne viszont egy márka arca. Az utóbbi időben akadtak is megtisztelő felkérések, amiket azért bukott el, mert nem voltak friss képei. Hát most csináltatott, fehérneműseket. A retus után eltűnt a mellbimbója, de nem ciki, fehérneműt raktak rá.

„Soha nem mondtam azt, hogy szexibb vagyok, mint valaha. Elégedett, az vagyok, de szexibb, mint valaha? Hát ki mond ilyen hülyeséget magáról? Másokra talán mondják az emberek, na de magukra? Még Péter sem mond ilyet, inkább csak hogy szép vagyok” – kezdte a Velvetnek Sarka Kata, reagálva a Bors pénteki cikkének címére. A cikk egyébként arról szól, hogy Hajdú Péter 26 éves asszonya lefotóztatta magát a családi albumba, fehérneműben. Aztán, mint kiderült, nyilván nem kizárólag erről van szó.

Nincs baj a retusmentes fotókkal sem

„Mostanában van több ilyen lehetőségem, mondták is, hogy friss portfoliót kérnek. Utoljára három és fél évvel ezelőtt, a CKM-be fotóztak. Szóval ezekkel a lehetőségekkel nem tudtam élni, épp a képek elavultsága miatt” – magyarázta Hajdúné, akinek az egóját is doppingolja, ha ilyen felkéréseket kap, na meg a pénztárcájának sem tesz rosszat. A képeit persze producer-műsorvezető férje is véleményezte. Nem volt elfogult. „Van, ami tetszett neki, van, amire azt mondta, nem olyan előnyös. Én azt gondolom, ez az utóbbi években a legjobban sikerült sorozatom.”

Külön kérte, tegyük be a nyers fotókat is, mert ő nem szereti a retust, nem mellesleg elégedett volt azokkal is, habár az egyiken átlátszott a mellbimbója. Hangsúlyozta, szeretné megtartani azt az életmódot, amire az utóbbi pár hónapban ráállt, és aminek a része a szénhidrátmentes étrend, a sport, és a természetesség. Így aztán soha többé plasztika, elég volt belőle. Ezt mondta, tényleg.

Jó alkalmazott, nem akar irányítani

Ragaszkodik ahhoz is, hogy már vetkőzni sem akar, mint mondta, egy kétgyerekes anya már nem mutogatja a mellét, sem mást, viszont szívesen lenne egy színvonalas márka arca, mert az, ahogy ő fogalmazott, nagy megtiszteltetés. „Előfordult, hogy időnként rágyújtottam, már azt sem teszem nyár eleje óta, ez is a változás része” – mondta még, meg azt is, hogy a kocadohányzásnál sokkal nehezebben állta meg azt, hogy húson, gyümölcsön és zöldségen kívül mást ne egyen.

Egyébként még mindig salesesként dolgozik férje cégénél, ahol annak ellenére sem keveredett még konfliktusba vele, hogy nem egyenrangú pozícióban dolgoznak. „Nem szól bele olyan erőteljesen a munkámba, mert azt a részt, amit én csinálok a cégnél, rajtam kívül senki sem csinálja. Rám bízza, hogy milyen cégekhez megyek tárgyalni, kiknek küldök ajánlatot, így a végén már csak az eredményeket kell felmutatnom. Egyébként én a jó alkalmazott típus vagyok. Szeretem azt, amikor megmondják, hogy mit csináljak, nem vagyok irányító típus.”

Fotók

Fotós: Borzi Vivien http://www.facebook.com/viennfashion

Smink: Dominique Roberts http://www.facebook.com/dominiquerobertsmakeup

Haj: Haller János http://www.facebook.com/JanosHallerProfessionalHairStylist

Stylis: Horváth András Otto

Kiegészítők: Sentiments

Helyszín: Boscolo