Meztelen időjósnők számolnak majd be a meteorológia várható alakulásáról a TV2-csoport férfiakra pozicionált kábeladóján, a Pro4-en, de egyelőre még keresik az ősszel induló műsor melleit. Ajánlunk pár celebet, hátha. Igen, Gaál Noémi is köztük van.

Harmincöt másodperc helyett teljes öt percen át számolnak majd be a várható időjárásról a TV2 egyik kiscsatornáján, a Pro4-en a meztelen időjósnők, és bár a csatorna melle, Gaál Noémi azt mondta, ő biztosan nem fog vetkőzni, feldobjuk az ő nevét is, hátha tud eleget fizetni neki a csatorna. Ha meg mégsem, akad még pár celeb, akik talán drágák lennének, de vagy ezért, vagy azért megnéznénk őket a képernyőn időjárás-jelentés közben, vetkőzve. Jó, oké, Éden Tünde nyilván nem kér annyit, de hátha kifutja a büdzséből.

A Pro4 vetkőzős időjósainak – az ötlet egyébként nyilván külföldről jön – nyilván nem elég természetes vagy jól szabott mellekkel bírnia, beszélni is tudni kell. "A vonzó külsőn kívül fontos, hogy a jelöltek fesztelenül viselkedjenek a kamera előtt, összefüggően és választékosan tudják kifejezni magukat"– mondta a Velvetnek Koltay Tamás, a TV2 szóvivője. Tolvai Renáta megasztáros énekesnő hatékonysága nemcsak kerekebb külsejében, hanem akcentusában is rejlik. Ez utóbbit a Cool Nightból a TV2-be igazolt Orosz Barbara ugyan nem tudná felmutatni, alakjából kiindulva azonban jó eséllyel fenntartaná a nézők érdeklődését, mialatt megszabadul a felsőjétől. Akadt, aki a rögtönzött házi felmérésünkre Szentiványi Hajnalkát, ismertebb nevén Dundikát dobta be, aki ugyan már túl van egy gyereken, még mindig alkalmas lenne a vetkőzésre, és valószínűleg feszélyezve sem érezné magát, hiszen egy rakat magazincímlapot vállalt már be meztelenül.

Zalatnay igazi büntetés lehetne

Kit látna szívesen vetkőzni?

Az egykori szépségkirálynőnek, a most 43 éves Bálint Antóniának is adnánk egy esélyt, már csak azért is, hogy mellbimbóiból kiderüljön, még mindig rámozdul-e ötéves lánya. Egyébként meg úgyis szívesen vezetne műsort, hát tessék, it a lehetőség. Egy másik kollégánk a Jóban Rosszban szereplőjét, Szabó Zsófit látná szívesen a vetkőzős időjósok között, de sajnos ő úgy érzi, már kinőtte a celebséget. Olyan is akad, aki a mostanában leginkább rúdtáncos képeket posztolgató Bódi Sylvitől hallgatná meg legszívesebben az időjárás-jelentést. A glammodell gyakorlott nyilatkozó, akárcsak Brasch Bence énekes barátnője, Lola, akinek vonzereje épp abban rejlik, hogy többször is kifejtette, egyáltalán nem hajlandó vetkőzni.

Kolléganőnk a mellkisebbítő műtéten átesett Zalatnay Saroltát javasolta a Pro4 képernyőjére, mondván ez az ország nem érdemel jobbat. Aztán akadt, akinek rögtön a TV2 korábbi időjósa, a 36 éves Onyutha Judit ugrott be, aki két gyerek után is egész jól tartja magát, így indokoltnak tűnik munkatársunk kijelentése, miszerint soha nem kapcsolna el a Pro4-ről, ha a félvér időjós vetkőzne. Habár a csatorna felelősei értelemszertűen nőket akarnak vetkőztetni a férfiaknak szánt adón, időnként el is rejthetnének néhány kakukktojást. Erre is összeszedtünk néhány tippet, ha esetleg: ott van rögtön Németh Lajos és Aigner Szilárd, ha meg jó pasi kell, előhúzhatják a Voice műsorvezetőjét, Szabó Kimmel Tamást. Najó, az első kettőt mi sem gondoltuk komolyan.

Az ötlet külföldről ered

Magyarországon vetkőzős időjárás-jelentésre még nem akadt példa, külföldön viszont annál inkább. A Naked News kanadai produkcióban nem időjárást, hanem híreket mondanak a nők meztelenül, de a németek is operálnak ezzel: a Wetter-Schnecken.de oldalon azonban nem a legfrisseb hírekről, hanem az időjárásról tájékozódhatnak a nézők, elmondja nekik HotManja vagy Julia Stern, és persze mellet is villantanak mellé. A norvégoknál is volt már példa meztelenre vetkőző időjárás-jelentőre, a britek, a csehek és a japánok is próbálkoztak hasonlóval – ez utóbbiban némi torkozás is akad. A görögök viszont nem túl bevállalósak: ők a bikininél nem mentek tovább.