Az Év Playmate-je választáson barátkozott össze az Éden hotelt is megjárt Fekete Tünde és a verseny közönségdíjasa, Pintér Marianna, és mivel még nem volt közös fotózásuk, kiadtak egy közös naptárat. A Pro4 vetkőzős időjárás-jelentőjeként belebegtetett modell azt mondja, nem fognak meggazdagodni ebből, a cél inkább a beteg gyerekek támogatása.

"Mivel Mariannal a verseny óta kialakult egy közeli barátság, és együtt járunk rendezvényekre, bemutatókra, úgy gondoltuk, jó lenne már egy közös fotózás, másrészt pedig jön a karácsony. Megmondom őszintén, a naptárból befolyó bevétel egy részét a beteg gyerekeknek szeretnénk felajánlani, és egy alapítvánnyal is fel szeretnénk venni a kapcsolatot, hogy segíthessünk. Szóval van ennek az egésznek egy jótékonysági oldala is" – magyarázta a Velvetnek az Éden hotel első szériájában is feltűnt 29 éves modell, Fekete Tünde, és hangsúlyozta: első naptárukból nem fognak meggazdagodni, higgye el mindenki, kiszámolták. A naptár egyébként óriási űrt tölt be hiszen a műfajjal már Voksán Virág is felhagyott, inkább DJ-zik.

Nem Playboy, csak félakt

Úgy tűnik, piaca lenne a jónős naptáraknak, vagy hát legalábbis valamire épített az Év Playmate-je választás harmadik helyezettje és közönségdíjasa, amikor kitalálták. Jó, igen, persze, tudjuk. A jótékonyságra. Hogy minél többet eladjanak belőle, merészebb képek is lesznek. "Lejjebb is fogunk vetkőzni, viszont nem biztos, hogy teljesen a Playboy-stílust fogjuk követni, hanem maximum félakt lesz, a bugyi marad. "Ezeket a naptárakat fogjuk promotálni nagyobb könyves áruházakban, benzinkutakon is, kimegyünk egy általunk kiválasztott kórházba is, úgyhogy pont emiatt nem szerettünk volna egy ilyen teljes aktos sorozatot készíteni, hanem kicsit visszafogottabbat, szexisebbet" - magyarázta Fekete, aki már korábban is elmondta, sokkal jobban szereti a fehérneműs képeket, mint az aktokat.

Koncepciójuk nem volt, vagy talán mégis: annyi, hogy magukat adják. "Nem próbáltunk követni egy trendet vagy kiválasztani egy stílust, a sajátunkat képviseljük. A fehérnemű szponzorunk sem erőltetett semmit, sőt, mi magunk választhattunk ki mindent. Így az ékszerek is azt az ízlésvilágot mutatják be, ami a sajátunk." Bár Fekete már fél éve is nagyon szeretett volna kiutazni Amerikába, még mindig nem nyílt rá lehetősége, azt mondja, ehhez több időre, meg egy kinti menedzserre lenne szüksége.

Csakhogy ez itthon sincs neki, mindent maga intéz, így vannak munkái külföldön is: ebben a hónapban Párizsba, Brüsszelbe is utazik.. Amikor meg nem modellkedik, akkor tévékkel tárgyal – azt mondja, folyamatosan folytat megbeszéléseket a TV2-vel (belebegtették a nevét a PRO4-es vetkőzős időjárás-jelentésnéll), de most a másik kereskedelmi csatornától is megkeresték. Ő meg, jaj, nem is tudja, melyik válassza így hirtelen. Arra a kérdésre, hogy párkapcsolatra futja-e az időből, annyit mondott, hogy hát, igen, de nehezen, bővebben viszont nem akart beszélni arról, hogy áll a magánélete.