Az exvillalakó egy keddi napon utazott Londonba, és hétvégén már munkába is állt. Élettársa és gyerekei a tervek szerint karácsonyra mennek utána, de a hírekkel ellentétben nem segélyből akarnak megélni. VV Fecó tervei közt szerepel az is, hogy a magyar mulatós zenét megszeretteti az angolokkal.

Kedd este érkezett Londonba VV Fecó és hétvégén már egy pubbon dolgozott – jött a hír a Velvetnek az exvillalakó élettársától, Angélától. Balogh Ferencnek a melót az egyik haverja szerezte, de még múlt héten egyáltalán nem volt biztos, hogy a nagydumás roma szimpatikus lesz-e a vendéglátóegység főnökének.

„Szerencsére szinte azonnal tudott kezdeni, sőt, a főnöke azt is szerette volna már a hétvégén, hogy Fecó beálljon a pult mögé, de ő még nem akart ilyen feladatot bevállalni. Nehézségei vannak még a nyelvvel, és így nagy felelősségnek érezte volna a pénzzel való dolgozást" – magyarázta Angéla, aki úgy készül, karácsonyra a gyerekei apja után megy az egész családdal.

„Az a tervem, hogy először is megtanulom a nyelvet, és utána szeretnék valahol elhelyezkedni." Hozzátette, a Blikk múlt heti cikkén mindketten felháborodtak, nem igaz ugyanis, hogy  a család a segélyek miatt költözik ki Angliába, hiszen VV Fecó mindig is úgy készült elhagyni az országot, hogy rendes munkát találjon magának. „Az egészet nem értettem, hiszem a segélyre nem is lehetne alapozni" – mondta.

Balogh korábban a Velvetnek úgy nyilatkozott, azért próbálkozik külföldön, mert itthon nem tudná rendesen eltartani a gyerekeit. „Munka csak Pesten lenne, de ahhoz is el kellene hagyni a családomat, ezért döntöttünk úgy, hogy akkor már inkább Londonban próbálkozunk." A mulató szakmában is utazó exvillalakó biztos, ami biztos alapon még egy rakat CD-jét is kivitte magával, hátha valahol vevők lennének a magyar nótára. „Úgy gondoltam, ahogy járom a várost, ide-oda beadok egy-egy CD-t, aztán, ha szerencsém van, zenélni is fogok tudni hétvégenként" – osztotta meg reményeit.