Hashangsúlyos ruhát vett fel az X-Faktor múlt szombati adásában Ördög Nóra, és bár szemből nem látszik, oldalnézetből elég egyértelműen kitűnik, hogy hasfronton változás történt nála. A gyerekprojektről évek óta nem beszél, most sem kommentálta. Na de ön szerint terhes vagy csak meghízott?

Erősen gömbölyödött a 31 éves Ördög Nóra hasa abban a ruhában, amit az RTL Klub X-Faktorának szombati adásában adtak rá. A tünetet olvasóink is érzékelték, képpel illusztrált levelet küldtek arról, hogy szerintük márpedig terhes. Persze az sem kizárt, hogy csak meghízott, vagy hogy kapott egy műhasat, újabb témát generálva ezzel a médiában. "Ördög Nóra nem szeretne erre reagálni" – ez a válasz érkezett a sajtósától, amikor a jelenségről kérdeztük. Nyilván lesz majd Fókusz-riport, amiből kiderül, minek köszönhető a változás.

A műsorvezetőnek egyébként nemcsak a hasa nőtt meg; a melle is erősödött, és a fenekén is érzékelhető némi formai átalakulás – utóbbi lehet, hogy csak a ruhának köszönhető. Az biztos, hogy szeptember közepén – bő pulóverben – még semmi sem látszott rajta, így ha ez hízás is, hamar, alig egy hónap alatt váltak láthatóvá a pluszkilók. A gyerekkérdésről akkor sem szeretett volna beszélni, aztán végül annyit mégis elmondott, miért nem beszél erről.

Terhes-e?

"Ha azt mondom, hogy igen, tervezünk, akkor rögtön az a szalagcím, hogy terhes, babát vár, stb., ha azt mondom, hogy odébb van az még, akkor meg én vagyok a karrierista törtető. Nem szoktam ebbe belemenni, csak kettőnkre tartozik. De egy tuti, hogy semmilyen szinten nem karrierfüggő, hogy a gyerek mikor jön" – ez alapján az sem kizárt, hogy tényleg gyereket vár második férjétől, a celebfotósból fotóscelebbé lett Nánási Páltól. Kutyájuk mindenesetre már van.