horoszkóp

Ördög Nóra terhes vagy csak meghízott?

2012.10.25. 13:37
Hashangsúlyos ruhát vett fel az X-Faktor múlt szombati adásában Ördög Nóra, és bár szemből nem látszik, oldalnézetből elég egyértelműen kitűnik, hogy hasfronton változás történt nála. A gyerekprojektről évek óta nem beszél, most sem kommentálta. Na de ön szerint terhes vagy csak meghízott?

Erősen gömbölyödött a 31 éves Ördög Nóra hasa abban a ruhában, amit az RTL Klub X-Faktorának szombati adásában adtak rá. A tünetet olvasóink is érzékelték, képpel illusztrált levelet küldtek arról, hogy szerintük márpedig terhes. Persze az sem kizárt, hogy csak meghízott, vagy hogy kapott egy műhasat, újabb témát generálva ezzel a médiában. "Ördög Nóra nem szeretne erre reagálni" – ez a válasz érkezett a sajtósától, amikor a jelenségről kérdeztük. Nyilván lesz majd Fókusz-riport, amiből kiderül, minek köszönhető a változás.

poc640

A műsorvezetőnek egyébként nemcsak a hasa nőtt meg; a melle is erősödött, és a fenekén is érzékelhető némi formai átalakulás – utóbbi lehet, hogy csak a ruhának köszönhető. Az biztos, hogy szeptember közepén – bő pulóverben – még semmi sem látszott rajta, így ha ez hízás is, hamar, alig egy hónap alatt váltak láthatóvá a pluszkilók. A gyerekkérdésről akkor sem szeretett volna beszélni, aztán végül annyit mégis elmondott, miért nem beszél erről.

Terhes-e?

 • 10940
  Terhes, nincs kétség
 • 4565
  Csak a ruha előnytelen
 • 2824
  Csak meghízott
 • 2609
  Műhasat kapott, hogy írjanak róla

"Ha azt mondom, hogy igen, tervezünk, akkor rögtön az a szalagcím, hogy terhes, babát vár, stb., ha azt mondom, hogy odébb van az még, akkor meg én vagyok a karrierista törtető. Nem szoktam ebbe belemenni, csak kettőnkre tartozik. De egy tuti, hogy semmilyen szinten nem karrierfüggő, hogy a gyerek mikor jön" – ez alapján az sem kizárt, hogy tényleg gyereket vár második férjétől, a celebfotósból fotóscelebbé lett Nánási Páltól. Kutyájuk mindenesetre már van.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Ünnepi ajánlatok külföldön!

Lepje meg családját! Töltse az év végét külföldön. Válasszon akciós ajánlatainkból.