Itt az idő, hogy a külföldi magazinokhoz hasonlóan mi is megválasszuk a leg-celebnőket. Mi hatékonyabbak vagyunk, sokkal kevesebb lehetőséggel okozunk fejtörést.

Külföldön egymás után választják meg a legszexibb, legjobban öltözött, illetve további legakármilyenebb nőket. Főleg havi magazinok tesznek effélét, de ha nekik lehet, nekünk is: hozzájuk hasonlóan megadtunk néhány kategóriát, abban pedig csekély számú celebet, csak, hogy könnyebb legyen a választás. Nézze meg képeinket, olvassa el indoklásainkat, és kattintson! (Ha nagyon nem ért egyet, még mindig írhat nekünk emailt, amelyben közli például, hogy Lass Beánál szimpatikusabb, jólöltözöttebb teremtés még nem élt ezen a bolygón.)

A legcsinosabb

Esetünkben a csinosság nem a jólöltözöttségre vonatkozik. Ebben a kategóriákban azokat a

Melyik?

magyar ismertnőket indítanánk, akiknek jó az alakjuk (tehát nem edzik magukat hülyére, vagy zabálnak csülkös pacalt állandóan), és egyéb vonatkozásokban is ápolt benyomást keltenek. Ebbe a kategóriába az össz-szerkesztőségi ötletelés során először Szabó Zsófit soroltuk, akiről egyrészt tudjuk, hogy sokat edz, másrészt látszik is rajta, akár edzőcuccban fotózkodik, akár csinosban. Második jelöltünk Ördög Nóra, akit ugyan néha Nagymadárnak öltöztetnek , mégis alapvetően egy púderillatú őzike benyomását kelti. Ide neveztük még Orosz Barbarát az úrilányos fehérségével, illetve homokóra-alakjával.

A legjobban öltözött

Nincsenek illúzióink személyi-vagy csatornastylistok segítsége nélkül öltözködő híresemberekről,

Melyik?

de vannak, akiket így is ki lehet emelni. Például Tatár Csillát, akinek a lazább és az elegánsabb dolgozós megjelenése, illetve a gálázós ruhái is rendben vannak. Ott van még Iszak Eszter is, akiről nemigen van mit írni, legfeljebb, hogy egyik-másik rendezvényen felbukkan, ésjól néz ki, de ez legalább igaz. Trendérzékeny kolléganőink egyike pedig Lolát ajánlotta figyelmünkbe, okkal: színesben, dögösben és monokrómban is vagány az érdekes hajú énekeslány.

A legszimpatikusabb

Ha mindenki személyes preferenciáitól eltekintünk, akkor is vannak olyan híresnők, akikre könnyű

Melyik?

rámondani, hogy szimpatikus, és kevesen fogják vitatni. Ilyen például Lilu, aki sikeresen tartózkodik a botrányoktól, törekszik arra, hogy ne csak egy csinos tévés pofi legyen, és ha beüt a krach, teli szájjal röhög a szürreálon. Vagy például Szabó Zsófi, aki pucér férfiseggektől és vonaglós videóktól indult, aztán néhány mentális maflás hatására nekiállt kisportolódni, eközben megkomolyodott, és feszes úszódressz-kompatibilissé mozogta magát. Harmadik jelöltünk Erős Antónia, aki (a cukorbetegségén kívül) minden magánéleti vonatkozását a háttérben tartva tud bizarr híradókat is vezetni. Szeretik is.

A legszexibb

Jó, itt is nehéz leküzdeni a személyes preferenciák okozta potenciális válaszbőséget, de

Melyik?

igyekeztünk a kört három főre szűkíteni. Először is Gaál Noémire kell gondolnunk, aki ugyan sok olvasónk szerint semmikülönös-jelenség, és túl van hájpolva, de az a helyzet, hogy több tízezer embert érdekel mindig, ha egy kicsit is dekoltáltan jelenti az elszórt záporokat, zivatarokat (hát még, ha nagyon). Még él bennünk az olimpia emléke is, így nem feledkezhetünk meg a nemzetközileg is legjobb csajnak választott Jakabos Zsuzsannáról sem, aki főleg azt szeretné, ha a teljesítményét értékelnék. Utolsó jelöltünk Balogh Edina, aki évtizedeknek tűnő idő óta azzal van porondon, hogy ő a jó csaj Magyarország legnézettebb sorozatában, és a helyében mi sem változtatnánk a bevált recepten.

A Legbefolyásosabb Bimbó Különdíja

És itt most nem politikusfeleségekre, befektetőnőkre vagy igazgató asszonyokra gondolunk, inkább

Melyik?

a karrierépítésben multitalentált celebekre. Tökéletes példa erre Liptai Claudia, aki egyrészt mindenhez ért, peckes mellbimbókkal vesz át vádiratot, sorozatban szerepel, és gyakorlatilag azt csinál, amit akar. Ezt elérni nem könnyű. Kettes számú jelöltünk Bálint Antónia, akinek mostanság szintén a mellbimbói révén sikerült napi szinten koverolt hírelemmé válnia (a lényeg röviden: gyereke olykor nyammog rajta egyet, pedig már nem jön belőle tej). Emellett olyan kitűnő rendezvények háziasszonya, mint a sokadik Zámbó Jimmy Emlékkoncert, További részletek arról, hogy mindezt miként sikerült összehozni, erre olvashatók.