A nők kiteszik a mellüket, a férfiak meg megbámulják. Az esetek többségében szuperfeltűnően. Összegyűjtöttünk egy bájosan illusztratív képhalmazt, amely segíthet, hogy ön ne bukjon le, ha hasonlót tesz.

A nagymellű nők felpolcolják, amijük van, a férfiak pedig kevés kivételtől eltekintve látványosan megtekintik az orruk elé-alá nyomott testrészeket. Ez egyrészt mindig így volt, másrészt valószínűleg sosem fog változni, legfeljebb a mellbámulási technikák fejlődnek, hogy az egész mégse legyen annyira feltűnő.

Merthogy most még az. A nők periférikus látása szélesebb, a férfiaké szűkebb, ami azzal jár, hogy utóbbiak fejüket elfordítva, rosszabb esetben derékból elfordulva monitorozzák a közelükben felbukkanó csöcsöket, észre sem véve, hogy a minigimnasztika mennyire nyilvánvaló. Mint azt alábbi galériánk is szemlélteti, a melleket bámuló férfinak – és nőnek – számos bakit kell elkerülnie, hogy észrevétlen maradjon a tevékenysége. Nézze végig galériánkat, és igyekezzen máshogy járni.

Persze van, amikor elég nehéz elkerülni a bámulást, a közelmúltban össze is szedtünk egy csokorravaló nőt, akik közül olvasóink Kate Uptont szavazták meg a pattogó mellek királynőjének. A sorozatokban is egyre több a csöcs, ha pedig elszakadna a monitor elől egy kultúrprogramra, ott is melleket lát a szegény kebelfil. Pedig a celebek szerint sem a mell a lényeg. Aztán valahogy mégis.