A tanyasi életformát bemutató VIVA-s realityben Fluor is részt vesz, mint kiderült, mindenre allergiás volt vidéken. Nem a ganélapátolással akar népszerűséget szerezni, viszont kötelességből azért lehúzott pár pálinkát. Sapkákat is gyűjt, bár eredetileg csak a ruháihoz igazította volna őket.

“Más lesz, mint a többi valóságshow. Azokban szerintem ciki szerepelni, produktum nélküli celebek cirkusza” – mentegetőzött kicsit rögtön az elején Fluor Tomi, miután kérdőre vontuk, hogy mennyire fér bele egy valóságshow-szereplés abba a celebfikázásba, amit a Köpköde című legutóbbi dalában produkált. “Én kikötöttem, mi az, amit nem vállalok, mindenki ehhez tartotta magát. A szerződésemben is benne volt például, hogy nem fogok haverkodni a szarral. Én nem lettem szaros, más igen. Úgy jöttem vissza, hogy semmi olyat nem csináltam, amit cikinek tartanék." A VIVA-s Stáb a tanyán-t Fluor egyébként sem tartja igazán realitynek, mert valamivel irányítottabb volt a sztori, ráadásul nem is kamerázták őket folyamatosan.

Fluor Tomi nem a karámban alvással akar népszerűséget szerezni, sokkal inkább a boldog közös múlt köti a Stábhoz. “Az előző szériában szoktam meg igazából a kamerát. Most már hoztuk a formát mindannyian, én is megőrültem, Eckü pedig szavakba sem önthető, mennyire megőrült. A csajok persze visszafogottabbak voltak, de csajként ez jó. Biztos lesznek, akik ki fognak akadni, mert nem fogtuk vissza magunkat” – ígért minőségi szórakoztatást az előadó.

A virágföldre is allergiás

Mint kiderült, a lefektetett feltételek ellenére sem tudott mindenre felkészülni. “Kiderült, hogy majdnem mindenre allergiás vagyok, ami ott van a farmon. A virágföldre, a porra, az állatok szőrére és minden szarra. Az első pár nap húzós volt, le voltam szedálva. Aztán érkezett gyógyszer, és jobb lett minden.” Az, hogy mennyivel lett jobb, nagyjából sejthető abból, hogy mennyire sajátították el a vidéki létformával járó piálási szokásokat. “Hát, nem vagyunk alkoholisták, kibírtuk, hogy napközben ne igyunk. A disznóölés reggelén Gyula bá' kötelezett minket a pálinkára, és hát egy percet sem haboztunk. Jó kis pálinkákat ittunk, nyilván nem mindig kamera előtt. Nem mondom, hogy 18+-os volt, mert Eszti [Iszak Eszter, a VIVA műsorvezetője - a szerk.] például nem akarta előkapni a mellét, de voltak esték, amikor megmozgattuk a helyi dolgokat. Egy forgatás során is összehaverkodtunk a helyi kiskocsma látogatóival” – avatott be minket  a várható aljasodásba.