A héten bemutattak egy új parfümöt, ami elenyésző számú embert érdekelt. Úgyhogy melleket pakoltak köré, jó sokat. Egy részüket meg is mutatjuk.

Vannak olyan sajtóesemények, amelyeken a főszereplő öltözik kurvának (ha egy sem jut eszükbe, emlékezzenek vissza Katie Price ládás és lovas akcióira), és van, amelyen szinte mindenki. Ez utóbbi történt a Lipsy London Love nevű parfümjének londoni sajtóeseményén a héten.

Tulajdonképpen igazuk van, mert mi a fenéért lenne érdekes maga a tény, hogy van egy újabb parfüm? Ennél sokkal látványosabb volt egy mára letűnt csillag, Aisleyne Horgan-Wallace vergődéses küzdelme a saját melleivel. A nő a brit Big Brother hat évvel ezelőtti szériájában lett harmadik, egyébként meg glammodell, úgyhogy ne aggódjanak, amiért nem ismerik.

Mint a Daily Mail írja, a helyi érdekű celebritás először azzal hívta fel magára a közfigyelmet, hogy 70H-s melleit melltartó nélkül, egy csipkepólóban tette közszemlére, utóbb pedig takonyrészegre itta magát, és úgy kellett kitámogatni a buliról, egy, a fejére húzott kötött kardigánnal. A részeg támolygásról itt láthat képeket, az előzményekről pedig galériánkban. Kattintson, jó lesz!

Mint az fenti galériánkból is kiderül, az esemény dress code-ja, már ha volt ilyen, nyilván a "áttetsző, villantásközeli" lehetett, mert a számtalan társasági nő képtelen volt elvonatkoztatni saját dekoltázsától. Főszereplőnk, Horgan-Wallace twittelt is egy közös fotót valamelyik másik nagymellű macával, hozzátéve, nagy a szívük, ezt üzenik minden bolondnak, aki a csöcseikkel foglalkozna.