A magyar modell közhírré tette: nem miatta szakított Justin Bieber és Selena Gomez. Ennek ellenére a világ már élénken érdeklődik iránta, noha sokan azt hiszik, hogy bolgár.

Hiába fektettünk nagy reményeket a Justin Bieber és Palvin Barbara között kibontakozni látszó románc dokumentálásába, a tények makacs dolgok: a magyar modell a Twitteren egyértelműen cáfolta, hogy miatta szakított volna az énekes, és excsaja, Selena Gomez. Legutóbb azt írta a témában: „utoljára mondom. kérlek nyugodjatok meg. semmi sincs köztünk. találkoztunk, és csináltam vele egy képet. ti nem ezt tettétek volna? :) #barátság".

Korábban is arra kérte a bieberistákat, hogy nyugodjanak meg, mert az énekes az övék. Az angol nyelv sajátosságai miatt (a tiéd és a tiétek ugyanúgy hangzik) ezt úgy is lehet értelmezni, hogy Bieber excsajának üzent. Akárhogy is, a két óvodásarcú énekes már nincs együtt, Palvin, és az igazi pasija, Somfai Kristóf viszont igen. (A sztori nemcsak minket, hanem a külföldi celebhír-oldalakat is érdekli, mondjuk egy részük azt hiszi, hogy Palvin és pasija bolgárok.)

A hihetetlen sebességgel zajló történések közepette azért eléggé úgy tűnik, hogy nem történt itt se szakítás, se összejövés: az amerikai MTV szerint Bieber és Gomez annyira együtt voltak a

Mi történt?

hétvégén New Yorkban, hogy ugyanabban a szállodában időztek. A Life&Style egy szemtanút is megszólaltat, aki szerint a két celebritás órákat töltött együtt.

Ha hiszünk a TMZ-nek, akkor viszont volt ugyan szakítás, de Palvinnak ehhez semmi köze: a párnak kevés ideje volt egymásra, ezt unták meg. A kisfiú szerint ez még nem lefutott kör, mert egyrészt nem dugott félre, nem is randizott – másrészt volt már, hogy szakítottak, aztán összejöttek megint.

Volt valami Palvinnal?

A történetben tehát nem maradt sok, de Palvin nemrég hazaérkezett Magyarországra, úgyhogy ha lesz közlendője még a témában, előbb-utóbb megtudjuk. Ami azonban biztos: a nemzetközi bulvársajtó végképp felfigyelt a magyar modellre: akiről egyszerre cikkez méltatón az Egotastic, a HuffingtonPost és az E!Online, az már tud valamit (nem is beszélve a csodálatos tajvani animátorokról, ugye).

Bieber a maga részéről hivatalosan nem kommentálta a dolgokat, bár azt valószínűleg jelzésértékűnek szánta, hogy pont a Cry me a rivert, Justin Timberlake búval-bánattal hágatott szakítós dalát adta elő a hétvégi koncertjén. A történet női résztvevő közül Palvin tagad, Gomez hallgat, és eddig is csak egy képpel reagált az eseményekre.