Minden híresnő szeret Marilyn Monroe-nak öltözni, most éppen az X-faktoros Csobot Adélnak sikerült felvennie a legendás fehér ruháját. Gigagalériánk van számos fontos viselőjéről, az énekeslánytól Judy Nerón át egészen egy mopszig.

Csobot Adél is belebújt abba a ruhába, amelyben Marilyn Monroe a Hétévi vágyakozás című filmben szellőztette meg szoknyáját. Az énekeslány nyilván promóciós céllal öltötte magára a fehér dresszt, amelyben nem csatornafedél fölé állt, hanem egy kanapén helyezkedett, feltételezhetően az X-Faktor versenyzőinek hajlékában. Galériánk jól körbedokumentálja a nagy történést.

A libbenős Monroe-ruhát egyébként rengetegen magukra öltötték már, nem is beszélve arról a számos celebnőről, akik más módon bújtak a legenda bőrébe. Michelle Williamsnek ez tökéletesen sikerült, Lindsay Lohannek sajnos csak álmában. Pedig többször próbálkozott. Sokszor. Tényleg.

Scarlett Johansson vörös rúzst reklámozott Monroe-ként, Amanda Lepore önmagát, Paris Hilton parfümöt. És akkor még nem beszéltünk a hazai vonatkozású celebekről: Koroknay Foxy próbálkozott, Judy Nero úgy érezte, ő a reinkarnációja, és ott volt még Geronazzo Mária is.

Alábbi galériánkban megkíséreljük bemutatni mindazokat a híres és alig, vagy egyáltalán nem ismert Monroe-rajongókat, akik magukra húzták a ruhalegendát, vagy csak jobb ötlet híján került rájuk, promóciós célzattal.