A VV4-ből megismert Rácz Béla három héttel a lánykérés után szombaton feleségül vette barátnőjét. A lebonyolítás azért ment ilyen gyorsan, mert a szülők és rokonok segítsége mellett néhány cég is támogatta a nászt. Így aztán egészen olcsón sikerült megoldaniuk.

"Megmondom őszintén, hogy hál' istennek nagyon sok felajánlást kaptunk" – kezdte a Való világ 4-ből megismert RáczYoung GBéla , amikor arról kérdeztük, hosszú hónapok kemény munkájával sikerült-e összeizzadnia az esküvőre valót, mert hát, ugye, általában milliós, ha nem több milliós tétel egy lagzi. A felajánlásra példaként hozta a Pizza Kinget, aminek Majka és Gáspár Laci mellett ő is a reklámarca. "Nagyon aranyosak voltak, ők adták a helyet és az ételeket. Nem volt olyan nagy költségvetése ennek az egész dolognak, épp ezért is tudtuk azt megengedni magunkat, hogy összeházasodjunk. Biztos vagyok benne, hogy sokan azért nem házasodnak össze, mert elég húzós is lehet, de hál' istennek nagyon sok támogatást, segítséget kaptunk a szülőktől, rokonoktól is, mindenkitől" – fogalmazott a 27 éves VV Béci, aki szombaton, polgári szertartás keretein belül vette el táncos barátnőjét, Gazdig Adriennt.

Nem halogatták, lezavarták

Ráczék esküvőjén csak a szűk családi és baráti kör volt jelen, na meg egy-két ismertember. Értelemszerűen közöttük volt a húga, a sztárfellépő – merthogy nyilván ilyen is akadt – pedig Sub Bass Monster volt. A valóvilágos társaságból csak VV Laci színesítette a vendégsereget. Habár VV Béci korábban azt mondta, neki nem olyan fontos az esküvő, jöjjön előbb a gyerek, néhány hete hirtelen úgy döntött, megkéri Gazdig kezét, akivel a valóvilágos beköltözés előtt körülbelül egy évvel jöttek össze, viszont ismerik már egymást 13 éves koruk óta.

"Megláttam egy eljegyzési gyűrűt, szinte bekönnyeztem, annyira megtetszett. Adri tudom, hogy már nagyon régóta vágyott erre, és próbálom mindennemű vágyát kielégíteni a kedvesemnek. Ezért úgy gondoltam, hogy egy ilyen mesébe illő kis esküvővel megajándékozom. És egyik pillanatról a másikra megkértem a kezét, ő igent mondott, én meg úgy voltam vele, hogy akkor hajrá, mert sokszor azzal szokták elrontani a párok, hogy évekig halogatják" – magyarázta a rapper, aki telefonos megkeresésünkkor épp egy belföldi szállodában pihent feleségével, ezt is ajándékba kapták a barátaiktól.

Sírtak a lánykérésen és az esküvőn is

Az egyik-pillanatról-a-másikra lánykérés is félig-meddig bartergyűrűvel történt, szerinte nem gáz ez, "hülye, aki ezt nem használná ki". Amúgy meg nem volt teljesen ingyen. "Két ötletem volt a lánykérésre. Az egyik, hogy mindenkit bevonok az utcán, egy nagyon show-t szervezek, ami körbeveszi Adrit, és megtréfáljuk. Sajnos ez nem jött össze. A másik klasszikus volt, hogy akkor majd elviszem egy étterembe, és ott megkérem a kezét."

Végül nem így alakult. "Otthon voltunk kettesben, Adri elment zuhanyozni, én egy szál semmiben felkaptam egy öltönyt, bezseléztem a hajam, a földre gyertyákat raktam, Adri szinte belebotlott a gyűrűbe. Térdeltem, lágy zene ment, sírt, én is sírtam, és megkértem a kezét"– számolt be a lánykérésről. A sírás persze az esküvőn sem maradt el, VV Béci úgy fogalmazott, bömböltek, mint a kisgyerekek. Most, hogy megvolt a nász, jöhet majd a gyerek is, és persze lesz nászút is, hosszabb, külföldi, ha akad rá idejük és pénzük. Bár ki tudja, talán azt is kapnak barterba.