Ahogyan többször is összeboronálták David Duchovnyt és Gillian Andersont, úgy Magyarországon is vannak olyan celebek, akiket a nézők nagyon szívesen láttak volna együtt, esetleg még azt is hitték, hogy egy párt alkotnak. Szabó Győzőről és Oroszlán Szonjáról sokan úgy tudták, valóban házasok, míg Caramel és Trokán Nóra esetében több ezren ültek a képernyő előtt és drukkoltak, hogy a Nagy duett végére tényleg szerelmesek legyenek.

Szabó Győző/Oroszlán Szonja

Az Oroszlán Szonja-Szabó Győző párost a Szeret, nem szeret komédia sorozatból ismerhették meg a nézők 2002-ben, Brúnó és Brigi sztorijai pedig olyan hatással voltak a nézőkre, hogy sokan azt hitték, valóban együtt vannak, sőt, hogy tényleg házasok. A kérdéssel még évekkel később is foglalkoztak az interneten, pedig a színésznő korábban több alkalommal is tisztázta a médiában: nincs köze Szabóhoz, csupán nagyon jó kollégák és barátok.

Caramel/Trokán Nóra

Caramel és Trokán Nóra összhangjára már a Nagy duett című showműsor első adásában felfigyeltek, a két versenyző annyira egy hullámhosszon volt, hogy Balázs Klári (aki zsűritagként tűnt fel a produkcióban) egyből össze akarta őket boronálni. Az énekes később úgy nyilatkozott, nagyon megszerette a színésznőt, nagyon érdekes, összetett személyiségnek tartja, míg Trokán Nóra azt mondta, elejétől kezdve úgy érezte, mintha Caramel a testvére lenne.

Baukó Éva/Nagy Alekosz

A Való világ 4 törtetőjére az okostojás kategóriában bejutott Alekosz hajtott rá, és bár nem volt olyan nő, akire a görög ne izgult volna, azért mindig is Baukó Éva volt számára az igazi. A páros sokat veszekedett, ám végül szövetségesek lettek, és a fináléhoz közeledve pedig a legjobb barátoknak vallották magukat. Kapcsolatuk annyira viharos volt, hogy már mindenki azt a végkifejletet várta, mikor esnek egymásnak full részegen, ám VV Éva nem tudott annyit inni. Ebből az időszakból született egyébként a celebvilág legszebb szerelmes monológja is, amit az internetes videómegosztókon tucatszámra parodizáltak a nézők. Az egyszervolt páros egyébként már köszönni sem hajlandó egymásnak.

VV Anikó/Király L. Norbert

Ugyanennek a szériának szilveszterén Király L. Norbert volt a meglepetésvendég. A X-Faktor harmadik helyezettje Vastag Csabával ment be a villába, mire VV Anikó sikoltozva köszöntötte. Nárai egyébként már korábban is megjegyezte, hogy számára az énekes jelenti Brad Pittet, úgyhogy nem is csoda, hogy a szerkesztők kaptak az alkalmon, hogy a lány Béci és Olivér után megint szerelembe essen. Sokat nem is kellett várni, VV Anikó biztosította a rockert, hogy számíthat rá a kinti világban is, búcsúzóul pedig szájon is smárolták egymást.Több se kellett Nárainak, az énekes távozása után egyből szerelmes levelet írt bálványának, a nézők pedig kíváncsian várták a végeredményt, hogy valósággá válik-e a Szépség és a Szörnyeteg című mese. Hát, a dolog nem jött össze, és nagy meglepetésre nem VV Anikó miatt: Király L. Norbert volt az, aki elutasította a villalakót.

VV Attila/Muri Enikő

A VV5 győztesének szívébe akkor lopta be magát az énekesnő, amikor egy héten keresztül mentorként működött közre a villában. Knap Attila nem is titkolta a szimpátiáját, pár nap után már azon törte a fejét, hogyan hívja randira Muri Enikőt. Az összeférhetetlen játékos biztosra ment: kihasználta az élő adás adta lehetőséget, ahol aztán nem lehet egyenesen visszautasítani senki, mert hogy nézne már az ki, úgyhogy a verseny után, több ezer néző szeme láttára invitálta meg az X-Faktor felfedezettjét. Kosarat naná, hogy nem kapott, de konkrét ígéretet sem, ám innentől kezdve mindenki azon izgult, hogy a villa falain kívül találkozik-e egymással a két celeb. Ma már tudjuk, hogy ebből a kapcsolatból nem lett semmi, VV Attila azzal a csajjal járt később hét hónapig, akivel gyilkolták egymást a műsorban.