Demi Moore felett totálisan összecsaptak a hullámok. Azok után, hogy nemrég rommá égette magát Lenny Kravitz és az egész világ előtt, most egy macska miatt is mindenki őt utálja. A színésznő kihasznált egy ártatlan cicát, akit szerencsére a jóságos Paris Hilton magához vett.

Demi Moore nemcsak leégette magát mindenki előtt egy partin, ahol Kravitz arcába riszálta a fenekét , de egy macskát is tönkretett. A fergeteges és kínos buli után Demi Moore kezébe akadt egy random macska, és készült is pár fotó róluk. Ekkor még senki nem hitte, hogy ez egy érdekes hír lehet, bár picit valóban fura, hogy egy puccos partin egy puccos színésznő egy egyáltalán nem puccos, hanem inkább kóbor állatnak tűnő macskát ölelget. Viszont miután másnap ugyanezt a macskát látták Paris Hilton ölében, most már tényleg mindenkit az érdekel, hogy ki ez a macska, miért ölelgeti őt Hollywood összes híressége, és miért bánt el vele Demi Moore?

A macska múlt héten csöppent bele Miami elit társasági életébe, amikor egy medence mellett kódorgott egy a Chanel által szponzorált partin – írja a Gawker. Demi Moore ekkor vette ölbe a cirmost, és elvitte magával egy olyan celebekkel teli vacsorára, ahol mindenki kóbor macskának érezte volna magát. A cica egész idő alatt Moore ölében volt, de a színésznő a vacsora végén magára hagyta szerencsétlent, amikor a buli egy tengerparti kúriában folytatódott.

A New York Post kommentelői felháborodásukat fejezték ki, amiért Demi Moore dobta a cicát egy celebparti kedvéért, amin a macska is bizonyára szívesen részt vett volna, pedig ahhoz is pofa kellett, hogy maga Moore odamenjen, ismerve a kínos végkifejletet. Bár jobban belegondolva, lehet hogy mindenki jobban járt, mert a macska még Demi Moore-nak is túl fiatal. A parti után egyébként Demi Moore 26 éves műkereskedő pasija úgy döntött, szakít a színésznővel, de hogy ez Moore viselkedése miatt volt, vagy esetleg féltékenykedés miatt, még nem derült ki.

A macska története azonban itt még nem ért véget. Egy nappal azután, hogy Demi Moore ölében celebeskedett, a cicát máris egy másik híresség karjai közt fotózták le. Paris Hilton pasija, River Viiperi az Instagramján tett közzé egy fotót, amin Hilton a rejtélyes macskával feszít a tőle ismert szokásos pózban. A képaláírás szerint Paris és Nicky Hilton meg is tartaná a cicát, amely biztos szomorú a Moore-ral való szakítás miatt, de a Hilton lányok biztos segítenek majd neki a lelki felépülésben.