A műsorvezetőt a szombati X-Faktorban kismackónak öltöztették, ami nagyon bájos, viszont elég komoly kitolás. Számos híresnő bizonyította már, hogy a terhesség minden szakaszában lehet elegánsan kinézni, megmutatjuk, hátha észbe kapnak a stylistok.

Ördög Nóra egy olyan fekete, ránézésre plüssruhát viselt a szombati X-Faktorban, ami egyrészt a mohalepte Kim Kardashianhez, másrészt egy kölyökmackóhoz tette őt hasonlatossá (a nyakában is lógott valami, de ezt inkább hagyjuk). Pedig a várandós nőket is elképesztően jól lehet öltöztetni, és ha már sugallni is sikerült a műsorvezető terhességét, akkor öltöztetni is lehetne. Persze csak az adott lehetőségmezőben.

Ha valami teljesen érthetetlen okból esetleg csinosan is szeretnék öltöztetni Ördögöt, nagyon szívesen segítünk: az alábbi galériában bemutatjuk, hogy a műsorvezetőnél sokkal előrehaladottabb várandóssággal miként jelentek meg külföldi ismertnők. Őrület, de sikerült ízlésesen, csinosan megoldaniuk a dolgot, és aligha azért, mert baromi sok pénzük van.

Ön szerint?

Remélhetőleg a fenti javaslatcsomag elegendő ötletet szolgáltatott ahhoz, hogy a műsor fináléján Ördögöt ne fekete zsáknak öltöztessék.

Az mindenesetre reménykedésre ad okot, hogy az RTL Klub két napig húzza az úgynevezett tehetségkutatója utolsó döntőjét, szóval két főműsoridőből egyszer csak-csak sikerül majd kihozni valamit az egyébként remek testi adottságokkal bíró műsorvezetőjükből.