Valeria Lukjanova öt éve, az interneten barátkozott össze spirituális nővérével, Dominicával. Mindketten odesszaiak, és most eléggé úgy néz ki, hogy együtt mennek az Egyesült Államokba, ahol együtt lesznek szépek.

Örömhír: Valeria Lukjanova ezentúl nemcsak nekünk és az oroszoknak lesz szép és spirituális. Az odesszai modell és spirituális tanító a Daily Mail szerint az Egyesült Államokba készül férjével és a hasonmásával.

Merthogy olyan is lett neki: a 24 éves lány Dominica néven nyomul (Lukjanova amúgy Amatue-ként), de igazából Olga Olejnyiknek hívják. Öt éve ismerkedtek meg az interneten, bár ugyanabban a városban éltek. „Meglepődtünk a hasonlóságunkon. Ugyanolyan volt a hajunk, a sminkünk, és még az öltözködésünk is. A barátaink komolyan azt hitték, hogy vér szerinti testvérek vagyunk" – számolt be kapcsolatuk pitymallatáról Lukjanova.

Amatue és Dominica meggyőződéssel vallja, hogy tényleg nővérek ők, csak nem az anyagi síkon, inkább rokonlelkek, mert ugyanúgy tekintenek a világra. És hát persze szépek, mint a fene, elég hasonlóra műttették magukat. Hatékonyak is: egy ideje már együtt tartanak előadásokat (egy alkalom bő tizenhétezer forint) a spiritualitásról, testen kívüli utazásról, miegyebekről.

Ezek után nem csoda, hogy a nagy ugrást is együtt hajtják végre: Olejnyik pasija az Egyesült Államokban él, Lukjanova férje meg szeretné arrafelé kiterjeszteni a vállalkozásait. „Nem fogok unatkozni, gyakran hívnak meg fotózásokra és partikra" – nyugtatott meg mindenkit a fájós nyakú celebnő.

Kígyók!

A fotós felkérés nem túlzás, hanem a tény: Lukjanova a Facebookon már közzé is tette legutóbbi modellkedése eredményeit a Facebookon. Az arabosnak szánt (az International Business Times szerint cigányos) szettben és környezetben kígyók társaságában pózolt. Így.

Elmondása szerint több komoly ajánlatot is kaptak már barátnőjével, méghozzá komoly tévécsatornáktól. Csak azt lesznek hajlandóak elfogadni, amely tiszteletben tartja, hogy ők nemcsak üresfejű babák, és más oldalukat bemutatja. „Kellemetlen, ha klónoknak neveznek minket. Végül is a megjelenés csak egy kép, és bolondok, akik csak azt látják, csak arról beszélnek, és nem próbálnak mélyebbre látni. Meg sem akarják ismerni magát az embert. Sajnos sok újságíró csak pletykákat gyűjt" – firkászozott végül egy jóízűt.

Egyébként ő például new age operaénekes, aki a spirituális fejlődésről ír dalokat. Az sem zavarja, hogy ez sokaknak nem tetszik, mert a hangja nem illeszkedik a sémákhoz. Barátnője pedig ruhákat tervez, az őselemek ihletik. Egyébként meg már az előző életükben is ismerték egymást, és kész.

Dominica pedig arról számol be az orosz Facebookon, hogy már gyerekkorában a jövőbe látott, és tudta, hogy egy gyönyörű, szőke lány lesz a legjobb barátnője, akinek keskeny orra, hatalmas, kifejező szemei és szokatlan hangja van. Hát, ezt a lányt megtalálta, és most egy olyan műsort szeretnének, amelyben főleg interjúzni fognak, hétköznapi emberekkel, filozófiai, spirituális témákban, majd a hallottakat egy stúdióbeszélgetésben dolgozzák fel. Végül földönkívüli lényekként mondanak ítéletet, interplanetáris szemszögből. Nagyon várjuk.