Hogy mitől jó egy megcsalásos sztorival végighaknizni a sajtót, az egyszeri ember nem értheti, a celebeket kéne megkérdezni. Mondjuk Hajdú Péteréket, akik ezzel reklámozták a műsorvezető könyvét legutóbb. De ha visszagondolunk, nemcsak ő került a címlapokra a félrelépésével. Összegyűjtöttük, kikről csámcsogott még a fél világ, akik a hűtlenség ellenére együtt is maradtak.

Megcsalós sztorijával reklámozta könyvét legutóbb Hajdú Péter, aki kapcsolatuk elején volt hűtlen Sarka Katához. A producer-műsorvezető két hete volt együtt mostani feleségével, amikor felszedett egy másik lányt is, és bár tagadta a dolgot, Sarka állítja, hogy a gesztusai mindent elárultak. Érthetetlen egyébként, hogy miért jó ezzel végighaknizni a sajtót, az egyszeri ember inkább hallgat, ha hülyeséget csinál. Pedig Hajdúék ezzel nincsenek egyedül, több celeb is hasonló történettel próbált címlapokon szerepelni, ráadásul szinte mindegyik állítja, megerősödött a balhétól a kapcsolatuk.

Kökény Attiláék

Több mint 14 éve házas az exmegasztáros és felesége, Aranka, de az ő kapcsolatukban is voltak mélypontok. Az énekes még a tehetségkutató verseny ötödik szériájának ideje alatt haknizott a sajtóban a félrelépésével: pár évvel ezelőtt elcsábult, és belebonyolódott egy egyéjszakás kalandba. A nő viszont többet képzelt bele a dologba, Kökény a Mokkának mesélte el, hogy folyamatosan zaklatta a családot, sőt, egy alkalommal, amikor Aranka egy benzinkútnál vásárolt, a sértett szerető az autójával még az üzletbe is behajtott. Az énekes szerint mostanra már bensőségesebb a kapcsolata a feleségével, mint korábban, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy amikor a megasztárost hírbe hozták VV Frenki élettársával, Aranka csak vigyorgott.

Farkasházi Rékáék

A Barátok közt egykori Kertész Mónikája a sorozatbeli testvérével, Németh Kristóffal szűrte össze a levet és hagyta el miatta gyerekének apját. A családot elsöprő szerelem nem tartott sokáig, Farkasházi Réka két és fél hónappal később egészen rendhagyó módját választotta a szakításnak: egy rádióadásban közölte, hogy már nincsenek együtt a színésszel, mindezt úgy, hogy Németh nem is tudott a dologról. A színésznő később mániákus boldogságkeresését okolta, és tévedésnek nevezte kollégáját. Férjével ugyan beadták a válókeresetet, de kibékültek és azóta is együtt vannak.

Schobert Norberték

A fitneszguru tavaly a Frizbiben haknizott azzal, hogy megcsalta feleségét, Rubint Rékát: "Valóban egyszer előfordult, még évekkel ezelőtt. Ez abban az időszakban volt, amikor Norbinak kiderült a szívbetegsége, ettől mindketten nagyon megijedtünk" – mondta Hajdú Péternek az asszony, aki szintén azzal a szöveggel állt elő, hogy ez a próbatétel csak megerősítette a kapcsolatukat. Schobert Norbert meg szánta-bánta bűnét és állítja, soha többé nem csinál ilyet.

VV Fecóék

Az exvillalakó már a Való világ kezdetekor se titkolta, hogy azért költözött be a villába, hogy visszaszerezhesse gyerekei anyját. Balogh Ferenc ugyanis szintén félrelépett a kapcsolatában, Angéla pedig kidobta. No de nem sok időre, hiszen VV Fecó annyit nyavajgott a négy fal közt, hogy az asszony végül megkönyörült rajta, sőt, még egy kamulagzit is megrendeztek a kedvükért a műsorban. Angéla viszont nem felejt, nehezen tudja feldolgozni a hűtlenséget, és ugyan még együtt vannak, folyamatosan féltékenykedik.

Kovács Lázárék

A legnagyobb visszhangot Kovács Lázár esete kapta a médiában: a sztárszakács volt szeretője ugyanis megelégelte, hogy hanyagolva van, ezért a sajtónak pakolt ki a viszonyról és arról, hogy gyereket is szült a celebnek. Ballépését Kovács beismerte, aztán még hosszú ideig pereskedett volt nőjével, de most nem is ez a lényeg, hanem, ahogyan a terhes felesége reagált a dologra: nem bukott ki a médiának, csendben tűrte a balhét, férjével tisztázták a dolgot és még abba is hajlandó lett volna beleegyezni, hogy a kisfiút, Lázárkát magukhoz vegyék. Az egész történet legszebb mondata egyébként, hogy: "Melinda büszke asszonyként megy tanúskodni pénteken, hiszen ő az okos asszony, aki képes volt megtartani férjét".