Az idei naptárbemutatós születésnapi bulira már magával hozta Martint is, aki 21 éves, óriási rajongója a művésznőnek és nagyon szeretne bekerülni a hatodik Való világba. Kiszel szerint egy jó barát, talán kicsit több is.

Egy év csakis akkor lehet teljes, ha Kiszel Tünde is bemutatja aktuális naptárát, ami ezúttal, ráadásul nem egy sima naptár, hiszen a megfelelő szemüveg segítségével részesülhetünk a háromdimenziós Kiszel Tünde-élményből is. A nagy eseményt idén is összekötötte születésnapjának megünneplésével a Foursquare-es élménybeszámolók alapján csak budapesti traktorosdiszkóként üzemelő Creolban. Hogy pontosan mikor volt és hanyadik születésnapja, azt nem tudni, mert a celeb nem szeret különösebben nyilatkozni az életkoráról, a Wikipedián meg, állítása szerint kamuadatok vannak.

Pedig hát Kiszel Tünde már büszkén vállalhatná a MILFjelzőt, hiszen legalább egy ember létezik, aki számára Kiszel Tünde nem csak példás anya és szikrázó egyéniség, hanem a vonzalom tárgya is: ő a nem is 25, hanem csak 21 éves Martin, aki természetesen ezen a bulin is megjelent, és amíg Kiszel Tünde a vendégeivel volt elfoglalva, addig ő elfoglalta magát: időnként morózusan nyomkodta a telefonját, esetleg előadta a Kárpát-medence James Bondja figuráját a pultnál.

A frankó

A média szakon tanuló Martin hasonlósága nem véletlen az ügynökkel, hiszen ő is szeret titokzatoskodni: “Megmondom én a frankót: nagyon jó barátságban vagyünk Tündével, első sorban ezt tudnám elmondani. Kettő, az élet kiszámíthatatlan, ezért maradjon titok minden. Legyen meglepetés az egész” – nyilatkozta a Velvetnek kapcsolatukról a Férfi, Aki Rajta Van Kiszel Tünde Meghódításán. Mi azért próbáltunk faggatózni, hiszen érdekes, miként lett tálalva Donatellának. “Úgy mutatott be neki, mint bárki mást. A hódolójaként, a lovagjaként.”

Martin egyébként a Facebookon rajongott a felbecsülhetetlen értékű skalpért, így ismerkedtek meg egymással. “Előnyt élvezhettem, hiszen köztudott róla, hogy szereti a fiatalabb fiúkat is. És én is jobban szeretem az érett nőket, több idősebb barátnőm is volt már, de az életkor nem számít. Levelezgettünk, és ez a nagy esemény, amikor végülis felfedem kilétemet” – mondta a férfi, akit igazán nem lehet azzal vádolni, hogy szíve választottja hátán akarna felkapaszkodni, hiszen nemrég énekesként produkált igazán maradandót Cristofel új audio-orgazmusában, és itt nem is akar megállni, és ha minden jól megy, hamarosan VV Martinként emlegethetjük majd: “Nem rejtem titok alá, hogy ha lesz VV6, én meg fogom pályázni. Szeretnék indulni, szeretnék bekerülni.” Kiszel Tünde ezektől a törekvéseitől, különösen a kliptől elhatárolódik, azt mondja, nem szól bele abba, Martin milyen irányt választ az életében.

Barát, talán több

A románc alakulását Kiszel is elismerte, bár ő sem a "kedveseként"emlegeti Martint. “Martin régi hűséges rajongóm. Az öszes naptáram kint lóg a szobája falán, nagy hódolóm, lovagom és tisztelőm. Nem ő Donatella pótapja, ő egy nagyon jó barátom, sőt, talán több is annál” - mondta a Velvetnek Kiszel Tünde, aki a sejtelmesség csúcsrajáratása érdekében kacsintott is egyet. “Romantikus a kapcsolatunk, ő próbál engem meghódítani, nekem pedig tetszik, hogy ő udvarol. Majd meglátjuk” – engedett bepillantást a kapcsolat kulisszái mögé.

Kiszel Tünde közben folyamatosan pörgött, vígan konferálta fel a túlnyomó részt Budapest TV-s időszakából meghívott vendégénekeseket, például Szóka Júliát és Fülöp Zsuzsát, akiknek köszönhetően betekintést nyerhettünk kedvenc stílusába, az operába, illetve Tandori Sándor torkából is hallhattunk pár dalt. Johnny Cash Ring of Fire-ének magyarosított változatánál már nem is bírt magával a párocska, és az est csúcspontjaként a lagzik legszebb pillanatait idézve roptak egyet. A megható pillanatra sem kellett sokat várni, ugyanis Halász Judit szülinapi dalát Donatella is énekelte kicsit, ami után ki merjük jelenteni, hogy errefelé családi vonás a jó énekhang, édesapja is operaénekes.

Elegancia, ahogy Kiszel Tünde képzeli

Na de kinek az ötlete volt a háromdimenziós naptár? Természetesen hősnőnk ötletbográcsában rotyogott egy ideje, hogy az embereknek igényük lenne talán arra is, hogy úgy érezzék, a rajongásuk tárgya kézzelfogható a falukon. “Nagyon régen szerettem volna egy ilyet. Úgy gonoltam, legyen most egy valóban különleges, exkluzív és egyedi. Profi csapattal dolgoztam, Maklári Tóth Attila fotóssal, két stylistom és sminkesem, fodrászom is volt, erre az alkalomra csináltattam hajhosszabbítást” – mondta a születésnapos, aki arra a kérdésre, hogy ezután mit lehet még összehozni a naptárbizniszben, csak annyit mondott, hogy itt a csillagos ég a határ.

Kiszel Tünde bulija egyébként még a tavalyinál is celebmentesebb volt, de azt mondja, ez szándékos, hiszen úgy elegáns, ha nem holmi nímandokkal van tele a hely, hanem olyan ismertebb emberekkel, mint a karthagós Szigeti Ferenc. Vannak neki helyettük barátai, akiktől azt is megtudhattuk, hogy Kiszel Tünde barátsága olyan, mint egy bankbetét: ha szükséged van rá, kiváltod. A párhuzam pontos kifejtését sajnos nem tudtuk megvárni, hiszen egyre gyűltek az aláírásokra váró naptárak, és már mi is nagyon ki akartuk próbálni, mit ad hozzá az eddig is felejthetetlen élményekhez a 3D. Nem akarunk spoilerezni, de az biztos, hogy örök élményről van szó.