Az X-Faktor fináléjára Ördög Nórát és Antal Tímeát is dívává fazonírozták, utóbbit egy alkalommal purhabbal. A kedvencünk azonban mégis Oláh Gergő ismeretlen rajongónője, ő is dögös ruhát viselt.

Nagyon vártuk, és be is jött: Ördög Nóra nagyon jól nézett ki az X-Faktor vasárnapi hiperdöntőjében (igen, idióta szó ez, de amikor egy műsornak sok döntőből áll, valahogy jelölni kell azt, amelynek tétje is van). A műsorvezető egy váll nélküli, vörös estélyiben lépett színre, amelyhez jó ízléssel nem mellékeltek hangsúlyos nyakbizsut, csak egy egyszerű fülbevalót, és egy fekete övet.

A haja is jól sikerült, a múltkori erőszakos göndörítés helyett egy kicsit Elvis Presleyt idéző, tupírosan merevített frizurát kapott, amely az arcához és a ruhájához is jól ment. Az összhatás tényleg jobb volt, mint a műsor aktuális évadában bármikor, Ördög vagy tíz kilóval tűnt könnyebbnek, mint az eddigi szettekben.

Az est másik fontosnője, Antal Tímea is elegáns volt az este végéig, bár legutolsó, eredményhirdetős ruhája kicsit furcsán állt. Ez azonban nem Antal esetleges testi hiányosságai vagy többletei miatt történhetett így, hanem mert a szabása miatt olyan volt, mintha purhabból képezték volna a szoknyarész alját.

Sokkal jobban állt neki a földig érő, fakókék estélyi, amely se csicsás nem volt, se túl vagány, szóval nem az volt az érzésünk, hogy itten a ruhával van eladva a lány. A duettezős ruháját sem cifrázták túl: a vörös-fekete színkombináció neki sem állt rosszul, a szoknyája pedig se túl rövid (ribancos), se értelmetlenül hosszú (vénlányos) nem volt.

Ki volt a jobb?

A kedvencünk azonban mégis Oláh Gergő ismeretlen rajongója volt, aki az eredményhirdetés után nem sokkal ugrándozós örömtáncot lejtett a színpadon, hogy aztán hihetetlen sebességgel le is vezesse onnan egy éber őr. Nem összetévesztendő Oláh feleségével, akit viszont odaengedtek a győztes énekeshez, méltán. Na de ön szerint ki volt a legcsinosabb? Szavazzon.