Hazai és külföldi viszonylatban is volt két-két említésre méltó és drámai szakítás, de a négy felejthetetlen közül csak egy végződött hepienddel. Nézzük, mi rázta meg önt a leginkább! Hogy Szabó Zsófi és Berki Krisztián a közös tetkó ellenére is szétment, vagy hogy Katie Holmes nem bírta tovább elviselni Tom Cruise-t?

Szabó Zsófi és Berki Krisztián

Már az év elején azonnal egy rossz hírt kaptunk. Két hónappal azután, hogy a Jóban rosszban sorozatszínésznője, Szabó Zsófi, és a volt Fradi-vezér Berki Krisztián magukra tetováltatták egymás nevét, és még egyenpólóban is parádéztak egy picit, márciusban úgy döntöttek, hogy "felfüggesztik kapcsolatukat". Egy hónappal később Berki újra próbált a címlapokra kerülni azzal, hogy "újra felvette a kapcsolatot" exével, de mint kiderült, nem jöttek össze újra, főleg mert Szabó szerint csak önzést tanult a férfitól. Pedig Berki még egy rádióinterjúban is próbálta erőltetni a dolgot, hogy még igenis összejöhetnek újra. Nem sokkal később viszont Berki újra szerelmes lett, méghozzá egy civil lányba, akit Pamelának hívnak, és úgy tudjuk, még mindig együtt vannak. Szabó Zsófi viszont azóta is leginkább a sportolással és örökbefogadott kutyájával van elfoglalva.

Katie Holmes és Tom Cruise

Június végén röppent fel a hír, miszerint Katie Holmes öt évnyi házasság után beadta a válási papírokat, közvetlenül azután, hogy Tom Cruise bevallotta, hogy madárszart szokott kenegetni az arcára. Bár utóbbi bizonyára elég meghökkentő, Holmes indoka a válásra nem pont ez volt. A probléma inkább Cruise vallása, a szcientológia lehetett, amitől közös lányukat is féltette a fiatal színésznő, akit zavarhatott még, hogy férje túl rövid pórázon tartotta őt. A válást meglepően rövid idő alatt, alig egy-két hét alatt lezavarták, különösebb hiszti és civakodás nélkül. Legalábbis a sajtó nem értesült ilyenekről. Pár napra rá sokan már tudni vélték, hogy Cruise kit fog legközelebb elvenni, de egyelőre nincs hír arról, hogy bármelyikük is talált volna magának valakit.

Kristen Stewart és Robert Pattinson

Júliusban egy másik ünnepelt párocska kapcsolata futott zátonyra. Kristen Stewartnak látszólag nem volt elég, hogy a tinilányok kedvence, Robert Pattinson a pasija, ezért picit megcsalta őt új filmjének rendezőjével. Pattinson aztán négyszemközt akarta megbeszélni a dolgot, csaja helyett Rupert Sanders-szel, akivel Stewart félrelépett. A nagy szakítás leginkább azért volt drámai, mert a fiatalok épp az összeköltözést tervezték, Pattinson pedig állítólag már a lánykérésre is készült. A Twilight színészét aztán megpróbálták összehozni az épp terhes Reese Witherspoonnal, Stewartot meg annyira kikészítette saját hülyesége, hogy összeomlott. Összes olyan munkáját lemondta, ahol exével kellett volna szerepelnie, és teste csak a cigit és az energiaitalt tudta befogadni. Aztán miután hirtelen mindenki rámozdult Pattinsonra, a pár kibékült, és gyorsan össze is költöztek, bár elvileg azóta sem szexelnek.

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán

Melyik celebpár szakítása döbbentette meg a leginkább?

Leginkább a hazai musical-rajongókat rázhatta meg a hír, hogy a két énekes augusztusban úgy döntött, külön utakon folytatja tovább. De csak magánéletüket, ugyanis a színpadon továbbra is kézen fogva éneklik a szerelmes számokat. Sokáig egyik énekes sem nyilatkozott a szakítás okairól, aztán már egy kis viccelődésbe is belementek. Bereczkit viszont annyira megrázhatta a válás, hogy azóta inkább csak a háttérben dolgozik, és az újabb felkéréseket mind visszautasítja. Ezzel szemben Szinetár kivirult, és annyira vad dolgokat művel, hogy néha még melltartót sem vesz fel felsője alá. A legutóbbi hír a párról, hogy közös cégüknek többmilliós tartozása van. Most pedig nyomjon annak a párosnak a neve mellé, akiknek a szakítása a legjobban megrázta önt.