Idén sem volt hiány esküvőkben, annak ellenére sem, hogy az együttélés ezen formája a statisztikák szerint már kezd kimenni a divatból. Megnéztük, idén kik döntöttek úgy, hogy isten, vagy legalább az állam előtt szentesítik összetartozásukat.

Mark Zuckerberg egyszerűen intézte az esküvőt, és a jó hírt sem levélben osztotta meg a rokonokkal és a barátokkal, hanem nagyon elmésen a Facebookon. Az esküvőre Palo Altóban került sor, és nem lett túldimenzionálva. A menyasszony, Priscilla Chan és Zuckerberg 9 év együttjárás után házasodott össze. A milliárdos jól megtervezte a lagzi időpontját, megvárta míg tőzsdére kerülnek cége részvényei, a csaja meg befejezi az orvosi egyetemet.

Drew Berrymoore és Will Kopelman eljegyzésére januárba került sor, és júniusban már össze is házasodtak. A tradicionális zsidó esküvőre Kaliforniában került sor, miután a szőke színésznő felvette férje vallását. A viszonylag nagy esküvőn olyan A-listás celebek is képviseltették magukat, mint Cameron Diaz, Jimmy Fallon, Reese Witherspoon és Scarlett Johansson.

A Chanelben házasodó színésznőt Kopelman apja vezette a hüppe alá, mert édesapja még 2004-ben meghalt. Akkor még csak találgatni lehetett, hogy a színésznő talán terhes, és bár számos jel utalt rá, a pár sosem jelentette be hivatalosan a dolgot, egészen addig, míg október elején végre elmondták, hogy megszületett a lányuk.

Matthew McConaughey és Camila Alves elég sokáig gondolkodtak az esküvőn, ugyanis a harmadik gyerekükkel volt terhes a csaja, mire eldöntötték, hogy törvényes keretek közé préselik a kapcsolatukat.

A lagzit Austinban tartották, és a vendégek egy része is meglepődve vette tudomásul, hogy nem egy több napos kertipartira érkezett, hanem egy esküvőre. McConaughey egy Dolce & Gabbana szmokingban, Alves pedig egy általa kedvelt brazil tervező ruhájában fogadott örök hűséget. Reméljük, nem állnak le, és nemsokára hírt adhatunk az újabb McConaughey-baba születéséről.

Alec Baldwin a jógatanárára csapott le június legvégén. A St.Patrick katedrálisban megrendezett esküvő nagyon elegáns volt, és még szerencse, hogy Kim Basingerrel tartott esküvőjüket nem ismerte el az egyház, hiába celebrálta pap az eseményt. A pár boldogan néz a családalapítás elé, a 28 éves Hilaria Thomas készen áll az anyaságra.

Chris Noth és Tara Wilson már 2009-ben bejelentették az eljegyzésüket, ehhez képest csak idén áprilisban döntöttek az igen kimondása mellett. Az óceánparton megrendezett esküvőn mindössze 10 ember vett részt, a gyűrűhordó a pár 4 éves fia, Orion volt.

Natalie Portman és francia származású férje Benjamin Millepied esküvőjét szintén nem verték nagydobra. A színésznő kedvenc helyén, a Big Surben megrendezett lagzi a zsidó és a francia hagyományokat keverte. Ráadásul Portman vegán, ezért sem tojást, sem tejterméket nem fogyaszt. Ennek ellenére macaront kínáltak a vendégeknek, akiket egy klezmer zenekar szórakoztatott, és persze hórát is kellett táncolniuk. Az esküvőn részt vett a pár 14 hónapos fia, Aleph is.

Blake Lively és Ryan Reynolds annyira titokban házasodtak össze szeptember elején, hogy egy fia fotó sem volt az esküvőről, mindössze arról érkezett hír, hogy Martha Stewart (amerika elsőszámú háziasszonya) Wedding című újságjába került néhány fotó a süteményekről, de a pár még ott is csak egy képen, ráadásul hátulról látszik.

Anne Hathaway októberben ment hozzá Adam Shulmanhez, miután lemondott róla, hogy hosszú hajjal házasodjon, ugyanis a Nyomorultakbeli szerepe miatt szinte kopaszra vágatta a haját. A Valentino ruhában házasodó színésznő esküvőjéről sem szivárgott ki semmi, úgy látszik, a titkos lagzi volt az idei év trendje a celebritásoknál.

Októberben végre Jessica Biel és Justin Timberlake is kimondta a boldogító igent, a pár Dél-Olaszországban házasodott össze. A lagzi állítólag 5 millió dollárba került, és bár csak néhány közeli barátot hívtak meg, a jó szállodák Olaszországban sem olcsók.

A nagypapa nem lehetett jelen a nagy eseményen, ezért a nagyvonalú unoka, Timberlake elküldte neki Amerikába az esküvői torta egy darabját.