horoszkóp
2013.01.08. 13:03 Módosítva: 2013-01-08 16:27:38
Azt nem tudni, hogy 2013 pontosan mit hoz, az viszont biztos, hogy ha minden jól alakul, lesz néhány fontos celebszülés az évben. A legfontosabb esemény előreláthatóan Katalin hercegné szülése lesz, a magyar celebvilág pedig Ördög Nóra szülését várja majd.

Magyarország leghíresebb jósai nem sok jót mondtak 2013-ra, talán jobban is jártunk volna, ha eljön a világvége egy pár héttel ezelőtt. De a depresszió és a letargia helyett koncentráljunk az új életre, vagyis új életekre, amik reményt adhatnak. Vagyis a legfontosabb celebszülésekre 2013-ban.

Az év legjobban várt szülése egyértelműen Katalin hercegnéé, rajta van a legnagyobb nyomás. Vilmos herceg felesége még december elején jelentette be hivatalosan, hogy terhes. A születendő gyerek nemét még nem tudni, de az biztos, hogy a hercegné egy lehetséges trónörökössel várandós, aminek bizonyára a brit királyi család mellett a királyi család rajongói is nagyon örülnek.

A klasszikus celebvilágban is lesz egy fontos szülés 2013-ban, méghozzá Kim Kardashiané , aki az év utolsó napján jelentette be, hogy gyereket vár Kanye Westtől. Ha azt vesszük, hogy Kim Kardashian mennyit kaszált a 72 napos házasságával , és hogy a nővére szülését pedig a tévé közvetítette, akkor talán nem mondunk hülyeséget, ha azt állítjuk, a realityceleb szülése lesz az év egyik legfelkapottabb eseménye.

Ha nem akarunk a külföldi hírességekkel foglalkozni, akkor szerencsére itthon is születik majd egy fontos celebgyerek. Tavaly november elején jelentette be Ördög Nóra, hogy véget érhetnek a találgatások, tényleg első gyermekével terhes. A műsorvezető az X Faktorral valószínűleg le is köszönt a képernyőről a terhessége végéig, mert az RTL Klub reggeli műsora nem élő adás, számításaink szerint pedig Ördög Nóra valamikor tavasszal szülhet, addig pedig nem lesz olyan nagyszabású élő műsor, amit ő vezethetne.

Meg kell még említenünk Peller Mariannt is, aki azt az utat választotta, hogy mire rendesen megjegyezhettük volna a nevét, meg azt, hogy mit csinál, addigra el is tűnik egy kis időre. A műsorvezető tavaly szeptemberben jelentette be, hogy terhes, valószínűleg nemsokára szül, ami miatt egy időre biztos visszavonul a képernyőtől.

Természetesen nem soroltuk fel az összes éppen terhes hírességet, csak akiket igazán fontosnak tartunk, úgyhogy ne csodálkozzanak, ha idén is olyan celebgyerek-cunami lesz, mint amilyen általában minden évben szokott lenni.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.