A tavalyi, hónapokig tartó drámának úgy néz ki, még nincs vége, mivel pletykák szerint Robert Pattinson már megint kidobta Kristen Stewartot. Az újabb szakítást állítólag Pattinson családja és barátai forszírozták.

A Twilight filmekkel befutó Robert Pattinson és Kristen Stewart négy éves kapcsolata a pletykák szerint másodszorra is véget ért. Először tavaly júlisban szakított egymással a két tinikedvenc, miután a 22 éves Stewart félrelépett a Hófehér és a vadász című film 42 éves rendezőjével, Rupert Sanders-szel. Az egy-két hónapig tartó drámázás után szeptemberben végül sikerült kibékülnie a párnak, és a Twilight filmek befejező részének novemberi premierjén már együtt jelentek meg.

Ám a nagy kibékülés utáni állítólagos folyamatos szexelés sem segített a párnak, mivel a pletykák szerint a 26 éves angol színész újra kirakta a barátnőjét. A hónalj-nyaló Pattinson a Sun információi szerint a hétvégén közölte Stewarttal, hogy vége, és mostantól legyenek inkább csak barátok. Szerettük volna látni Kristen Stewartot, mikor pasija közölte ezt vele, de tartunk tőle, hogy ennél több kifejezést nem láttunk volna az arcán.

A Sun egy meg nem nevezett forrása szerint Kristen Stewart a hét végén Los Angelesbe repült, ahol Pattinson kísérője lett volna a Golden Globe díjátadón, de a színész még vörösszőnyeges esemény előtt közölte vele a rossz hírt. "Szereti őt (Stewartot), de már csak barátságot akar tőle, illetve hogy újra bízzanak egymásban, és hogy inkább a Twilight utáni munkára koncentráljanak

Elég a rejtélyes forrásokból, mi történt?

mindketten. Kristen mérges, de megértette. Nem kellett volna rávennie őt (Pattinsont) a kibékülésre a megcsalás után, de reménykedik benne, hogy majd minden jóra fordul, és az idő segít" – mondta a rejtélyes forrás a Sunnak.

Pattinson londoni barátai és családja is eléggé megnehezítették a színész dolgát, mikor az kibékült Stewarttal. A Sun forrása szerint ők azt akarták, hogy dobja ki a színésznőt, és inkább összpontosítson a karrierjére, mert Stewart csak elrontja minden esélyét. Állítólag Pattinson Los Angelesben marad – annak ellenére, hogy pár napja még Londonban akart házat vásárolni –, Kristen Stewart pedig New Yorkba költözik, hogy tiszta lappal indulhasson. A Glamour információi a témában viszont kicsit ellentmodásosak azzal az állítólagos ténnyel, hogy a pár szakított volna, mivel a női magazin úgy tudja, a párocska együtt bulizott a Golden Globe után, Tina Fey partiján.