Ugyan még azt sem tudják, milyen nemű első születendő gyermekük, de VV Béciék már a következő gyerekre gyúrnak. Az exvillalakó apás szülést tervez, a későbbiekben pedig minden este ott akar lenni a fürdetésnél. A pénz viszont nagy úr, azt is hajtani kell, főleg, ha külön szobát akarnak az összes utódnak, ami Rácz Bélának nem adatott meg soha. De ez nem panasz.

Közvetlen környezetükben már mindenki tudott arról, hogy a Való világ 4-ben ismertté vált Rácz Bélának gyereke lesz, csak maga az apa nem. Az exvillalakó felesége ugyanis a pozitív terhességi teszt után nem férjét hívta fel először, hanem körbe telefonálta a családot. Aztán közölte csak férjével, hogy várandós. De persze azt sem akárhogy.

"Vett nekem egy könyvet, aminek a címe Szülők könyve, szépen becsomagolta és úgy adta át nekem, amikor hazajött. Így adta a tudtomra, hogy apa leszek. A sírás-rívástól kezdve minden volt ott, kivert a víz, mindenféle problémám lett hirtelen" – osztotta meg a Velvettel az élményt VV Béci, aki nemrég a Facebookon tette közzé, hogy gyereket várnak. "Most tartunk a 22. hétnél, a kicsi nő, mint a bolond gomba. Most arra várunk, hogy megmutassa magát, milyen nemű. Volt már fiú is, aztán szétnyitotta a lábát és azt mondták kislány, utána megint fiú volt majd megint lány, úgyhogy semmit nem tudunk biztosra. Egyébként úgyis az a lényeg, hogy egészséges legyen" – tette hozzá.

Ott lesz a szülésnél

A házaspár mindenképpen apás szülést szeretne. VV Béci ugyanis úgy gondolja, nagyon fontos pillanat az, hogy amikor a csecsemő kibújik az anyjából, akkor ott legyen az apja is. "Éreztetni szeretném vele, hogy mellette vagyok. Amíg a gyerekkel nem lehet beszéddel kommunikálni, addig egyetlen módja van a szeretet kifejezésének, és az az, hogy mellette vagyok. Éppen ezért nem akarom megfosztani attól, hogy már az elején nem vagyok ott. Szeretném, ha érezné a közelségem."

A Young-G névvel futó rapper a fürdetésnél mindenképp jelen szeretne majd lenni, ám az apaszerep mellett fontosnak tartja azt is, hogy most még nagyobb erőbedobással dolgozzon. "Nem szeretném, hogy bármiben is nélkülöznie kelljen. Minden olyan dolgot meg szeretnék neki teremteni, ami nekem esetleg nem adatott meg" – magyarázta VV Béci, hozzátéve, hogy ezt nem panasznak szánta,  mert igazából nem nélkülöztek gyerekként, de például neki nem volt saját szobája. Születendő gyerekének ezzel szemben már biztosan lesz. Aztán 1-2 év múlva jön majd a második baba is, a házaspár ugyanis úgy tervezi a családot, hogy a gyerekek között minél kisebb korkülönbség legyen.