Justin Bieber odahányt a színpadra, Beyoncé legurult a lépcsőn, Axl Rose bezuhant a színpad mögé, Iggy Popot nem tartotta meg a közönsége, Pink repülni akart, Fenyő Miklósra pedig rácsúszott a zongora. A legnagyobb bakik a színpadon.

Egy nagyobb koncertet látva néha teljesen elfelejtjük, hogy azok ott a színpadon amúgy emberek is, nem csak elérhetetlen, érinthetetlen sztárok. Ennek velejárójaként nekik is épp annyira fáj, ha elesnek, és épp annyira kínosan érzik magukat, ha elrontanak valami egyszerűt munka közben. Gwyneth Paltrow például nemrég bebizonyította, fogalma sincs róla, mit kéne csinálnia férje mellett a színpadon, pont olyan feszélyezetten táncolt, mint a legtöbben az első sulidiszkóban. Több ezer ember igazán nagy kárörvendését viszont a legtöbbször inkább valamilyen baleset szokta eredményezni.

Justin Bieber hányása

Justin Bieber tökéletesnek tűnik már évek óta, pedig bizony ő is elcsapta már a gyomrát: egy glendale-i koncertjén tavaly olyan sokat ugrált az énekes, hogy egy rossz pillanatban nemes egyszerűséggel odahányt a színpadra.

Beyoncé legurul

Olyat már láttunk, hogy valaki megbotlik a színpadon, néha még el is esnek, de csak ritkán sikerült olyan látványosra a végeredmény, mint amilyet Beyoncé produkált 2009-ben, Orlandóban.Egy lépcsőn akkorát borult, hogy simán beillett volna a Csupasz pisztoly jelenetei közé is.

Axl Rose hátrazuhan

A Guns N' Roses frontembere Liverpoolban zavart le egy, a reakciók alapján túl nagy késés és egyéb botrány nélküli koncertet, aminek az utolsó lépésébe csúszott csak hiba: Rose hátrafele araszolva integetett a közönségnek, de sikerült elnéznie a színpad méretét, és jól hátra is zuhant.

Iggy Pop utolsó stage divingja

Maradjunk a rakendrolnál. Tudja valaki, miért nem hajlandó Iggy Pop egy ideje stage divingolni? Ha nem, ezen a videón megtalálhatja a választ, ugyanis ez az utolsó alkalom, amikor a Stooges frontembere megpróbálkozott ezzel.

Pink elrontott repülése

Néha nem a figyelmetlen előadók, hanem a háttéremberek tehetnek a bakiról: 2010-ben Pink nürnbergi koncertjét félbe kellett a szakítani, mert az énekesnő könnyebben megsérült, amikor egy rögzített hám segítségével akart repülni, de ez mindössze addig ment, ameddig be nem zuhant a közönségbe.

Fenyő Mikit megmentik a zongorától

Legyen azért magyar szereplő is: Fenyő Miklós végül megúszta, hogy rázuhanjon a zongora, de így is mókás, ahogy 2002-ben a Made in Hungária egyik előadásán színészkollégái próbálják tartani a hangszert. Arról persze most ne beszéljünk, hogy az RTL akkori stábja úgy érezte, ez akkora esemény volt, hogy egy hét perces adást kell szánni neki.