A popénekesből lett focistanej nagyon elegáns, nagyon határozott, nagyon céltudatos, és nagyon sovány. Emiatt, és a photoshopnak köszönhetően a brit Elle márciusi címlapján egy férfias arcú kóró lett belőle, de hát bizonyára van, akinek ez tesz vonzóvá egy színes, női magazint.

Victoria Beckhamet az Elle márciusi címlapjára fotózták – írja a Sun. Most tekintsünk el attól, hogy nagyon drága és nagyon elegáns (Burberry) ruhákban feszít, olyan testtel, hogy ihaj. Azzal se foglalkozzunk, hogy a bőrzakó miatt olyan, mintha három karja lenne. Koncentráljunk az arcára.

Victoria Beckham nagyon karcsú, már nagyon régóta. Vannak olyan alkatú nők, akik szerencsések, és az ennyire fokozott soványság sem csúfítja el az arcukat. A popénekesből lett focistafeleség sajnos nem ilyen. Persze lehet, hogy egy új koncepció születésének vagyunk tanúi: egy nőnek nem kell annak is tűnnie a címlapon, simán átváltoztatható bármivé, amit látni szeretnénk.

A popszakmát divatvilágra cserélő családanya egyébként persze interjút is adott a lapnak, ebből a Celebitchy fontosnak tartotta kiszemlézni, hogy bevallottan kontrollmániás, és az elvégzendő munkát nehezen engedi át másnak, annyira határozottak az elképzelései. Mindenről. Például saját érdekességi mutatóiról.

„Amikor a Spice Girlsszel álltam színpadra, úgy gondoltam, hogy az emberek a másik négyre kíváncsiak, nem rám. Ha most kimozdulunk Daviddel [Beckham, tudják, a férje], és az emberek fotózni kezdenek, azt gondolom, őt akarják fotózni.” Reméljük, az interjú további részei érdekesebbek.