Képzelje, a celebek is ugyanolyan dolgokat csinálnak, mint ön, valószínűleg nekik is az első dolguk az reggelente, hogy elmenjenek pisilni, és nem fogja elhinni, de néha még esznek is. Most megnézheti, hogy Natalie Portman hogyan eszik séta közben levest, vagy hogy mi az a hosszú zöld valami, amit Kim Kardashian átéléssel szopogat.

Ugye mindig is azon gondolkodott, hogy vajon milyen lehet Jake Gyllenhaal, vagy a seggével jótékonykodó Madonna, miközben táplálkozik. Most végre megnézheti őket, ugyanis összegyűjtöttünk egy galériába pár celebet, akik boldogan tolják az arcukba az ételt. Mármint csak a legtöbben boldogok, mert például Katherine Heigl elég szomorúan eszik, az újabban kiszőkült Natalie Portman pedig annyira elfoglalt, hogy egy tányérral a kezében sétál az utcán. Rihanna például nem is eszik, csak úgy tesz, Heidi Klum pedig annak ellenére eszik fagylaltot, hogy belőle soha nem néznénk ki, hogy valaha is képes lenne egy falatot is lenyomni a torkán.

Megnézheti még Károly herceget és a kedves nejét is táplálkozás közben, de még Lady Gagát is, aki épp egy hotdogot tuszkol az arcába. Aki ebből a válogatásból sem maradhatott ki, az természetesen Beyoncé, de a legtöbb kép kivételesen most nem róla készült. Kitalálja már, hogy ki az a nagyseggű celebnő, aki szinte állandóan eszik? Igen, Kim Kardashian, aki imádja a vattacukrot, a csokis bonbont, és a hosszúkás, cukros, zöld valamiket, amiket élvezettel szopogathat. Ha kiváncsi a táplálkozó sztárokra, azonnal kattintson!