Rihanna és a feltörekvő Rita Ora annyira nem hasonlítanak egymásra igazából, de bizonyos frizurákkal, bizonyos szögekből nagyon nehéz megkülönböztetni egymástól a két énekesnőt. Tesztelje tudását kvízünkkel!

Rihanna évek óta a popzene élvonalában lévő, nagyon befutott, fiatal énekesnő, aki szeret extravagánsan öltözködni, kinézni. Rita Ora egy a popzene élvonalába öles léptekkel tartó, közepesen befutott, fiatal énekesnő, aki annyira nem öltözködik extravagánsan, mint Rihanna, de azért őt sem kell félteni attól, hogy beleszürkül az utcaképbe.

Alapvetően nem hasonlítanak, de bizonyos szögekből, bizonyos frizurákkal, kicsit sötétben, fél szemmel hunyorítva elképesztően nehéz őket megkülönböztetni. Arra nem kérjük önöket, hogy vegyék le a monitorjuk fényerejét, és hunyorogjanak a gép előtt ülve, mert amellett, hogy nagyon furán néznének ki, szinte esélyük sem lenne hibátlanra kitölteni a tesztünket. Ehelyett inkább próbáljanak meg koncentrálni, figyelni néhány apró részletre, és mehet is a kvíz! Vigyázzon, nem lesz túl sok ideje válaszolni!

Minden kérdés megválaszolására 20 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »