Őrület, de valakiket még mindig érdekelnek a Katalin hercegnéről készült bikinis fotók, ami kiborítja a királyi családot. Újabb és újabb lapok tesznek ajánlatokat a képekre, de most tök őszintén, láttunk már ilyet, mire ez a felhajtás?

Nemcsak hogy újabb bikinis fotók készültek Katalin hercegnéről, több európai lapban meg is jelentek - írja a Daily Mail. Vilmos herceg és felesége a karibi szigetvilágban, Mustique-on vakációztak, az asszony családjával, ekkor készültek róla a lesifotók. A hercegi pár most a lap szerint nagyon csalódott, amiért megint így megsértették magánéletüket, ráadásul az olasz és ausztrál lapok után más (francia, német és amerikai) újságok is át fogják venni a képeket. Hogy mik a sértő képek? Vilmos és Katalin a tengerparton sétálnak. Most nem lászik semmi (nem úgy, mint legutóbb), csak a bikinis hercegnő, terheshassal. Szóval ennél eddig csak többet láttunk.

Vilmosék nem is emiatt vannak kiakadva, hanem az őket övező fotósjelenlét miatt. Emlékeznek: a hercegnéről készült félmeztelen képeket az az olasz lap, a Chi hozta le, amely az elhunyt Diana hercegnőről is közölt felvételeket. Ekkortájt rendszeresen jelezték, hogy nem kívánnak ennyit szerepelni a lapokban, főleg így. Aztán karácsonytájt megint dühönghettek egy sort, mert hiába szerettek volna nyugodtan ünnepelni és templomba menni, ez se jött össze. Most pedig megint lefotózták őket egy családi eseményen, pedig nem akarták.

Akkor most mi van?

Az ausztrál Woman's Day főszerkesztőjét, Fiona Connollyt is megkérdezték az ügyben (ők is vettek a képekből), aki közölte, az, hogy megvegye-e a képeket, „nem volt nehéz döntés. Kate egy nyilvános strandon volt, más nyaralók is voltak ott, és mesésen nézett ki". A nyilvános stranddal csak az a baj, hogy a sziget annyira felkapott sztárbúvóhely, hogy kitiltották onnan a fotósokat. Legalábbis a Daily Mail szerint, a sziget honlapján mi csak annyit találtunk, hogy minden nyaralót megillet a diszkréció. Connolly mindesenesre azzal védekezett, hogy nem paparazzó lőtte a képet Katalinékról, hanem egy turista, és különben is, Katalin szép és egészséges, nem olyan satnya, mint a kórházból kijövet volt.

Ön még érdekli Middleton bikiniben?

A St. James’s Palace mindenesetre a pár jogsérelmén sápítozik, mondván, elkeserítőnek találják, hogy a herceg és a hercegné magánjellegű utazásán készült fotók valószínűleg nyomtatásba kerülnek. Maguk a fotók egyébként baromi unalmasak: Katalin egy kék bikiniben nyomul, Vilmos meg szőrös lábbal, úszónadrágban, még csak nem is fecskében.Itt megnézhet egyet. Na, ilyenekért fizettek összesen bő nyolcvanmillió forintnyi összegeket eddig az ügyes fotósoknak. Minek?