Akarja tudni, hogy ki lesz az új kedvenc fehérneműmodellje, vagy az új celebnő, aki arról híres, hogy híres? Bemutatjuk önnek Misa Campót, akiről annyit lehet tudni, hogy 24 éves, Quebecben született, van egy huskyja, és minden vágya, hogy világhírű modell legyen.

A kanadai születésű Misa Campo az internet 2013-as (wannabe) sztárja, igazi önjelölt celeb, aki tökéletesen menedzseli magát, és már most úgy viselkedik, mintha ő lenne Kim Kardashian, akinek minden lépését figyeli a bulvársajtó. A fülöp-szigeteki és holland felmenőkkel rendelkező Campo a Facebook oldala szerint jelenleg Las Vegasban dolgozik modellként, karrierje még nem indult be, viszont egyre ismertebb és népszerűbb az interneten.

Campo egy Youtube-ra feltöltött videójával hívta fel magára a figyelmet, amiben Justin Timberlake új számára, a 'Suit & Tie'-ra rázza magát és vetkőzik. Nehéz eldönteni, hogy akarunk-e még több ilyen videót látni a modellről, mert bár tökéletes alakja van, és az arca sem csúnya, az öt és fél perces videó félelmetesen unalmas. Igaz, a végét megmenti azzal, hogy ledobja a ruháit, és félhomályban tekereg egyszál fehérneműben, de az első három perc csak céltalan vállrándításokból  és ugrabugrából áll. Ettől függetlenül Campo február harmadikán felöltött videóját cikkünk megjelenésekor már 200 ezren nézték meg.

Népszerűsége csak az Instagramján feltűnőbb: képeire többezer lájkot kap, természetesen leginkább azokra, amiken fehérneműben látható. Twitterén már 36 ezer követője van, de persze ott is az instagramos képeit posztolja "rajongóinak". Őszintén drukkolunk Camponak, hogy összejöjjön a vílághír, vagy legalább egy celebpasi, akinek az oldalán tényleg mindenki megismerheti őt. Addig is nézze meg galériánkban, hogy miért lesz Misa Campo 2013 egyik lehetséges celebje.