A színész új filmjét forgatja New Yorkban, ahol lovagol, folyóban botladozik, és megmutatta frissen felnyírt haját is, amivel úgy néz ki, mint Skrillex. Galériánkban megnézheti, hogy Farrell mennyire profin tud szomorkodni New York utcáin.

Colin Farrell épp New Yorkban forgatja új filmjét, a Winter's Tale-t. A fantasy a 19. századi és a mai Manhattanben játszódik, szerepel benne egy tolvaj, egy haldokló lány, és egy fehér, repülő ló.
Utóbbiról már fotók is készültek, persze a ló nem repül, Farrell viszont skrillex-frizurával üldögél rajta, szomorúan nézegeti a Brooklyn hidat, illetve elégedetlenkedve mutogat. Ezek után még a folyóba is belemászik egy kicsit, ahol hasraesik párszor, amiért később még szomorúbb lesz.

A Mark Helprin 1983-as regényéből készült filmet elvileg már idén bemutatják, és Colin Farrellen, illetve a lovon kívül szerepel majd még benne Russell Crowe, Jennifer Connelly, és állítólag Will Smith is. Egyébként ez az a film, aminek a kedvéért Russell Crowe arcát hegek díszítik a sokáig növesztett szakálla helyett. Azt nem tudjuk, hogy a fantasyben lesz-e szexjelenet, de ha Farrellnek mázlija van, akkor nem, ugyanis a színész Kate Beckinsale szerint nem bírja az ilyen jeleneteket. Most pedig nézze meg galériánkban a New York utcáin szomorkodó Farrellt, aki a képek alapján akár még az új "Szomorú Keanu" is lehet majd.