Kihasználva a fekete szín adta előnyöket, a reality celebnő szinte csak fekete színű, szűk ruhákat vesz fel négy hónapos terhesen. És mindig tűsarkú van rajta, kivéve, ha épp edzésről megy hazafelé.

A négy hónapos terhes Kim Kardashian monokróm ruhában, fekete lebernyegben, hasát csak kissé takaró szettekben megy ki az utcára. A reality celebnő Kanye Westtel várja közös gyereküket, a terhességét egyelőre a stressz veszélyezteti, legalábbis orvosai szerint. Kardashian miközben gyermekét várja, épp a válását intézi, a pár napig tartó frigyet évek óta próbálják hivatalosan felbontani.

Az öltözködésében Kardashian valószínűleg arra játszik, hogy a fekete szín karcsúsít, ha ezt olyan szabású ruhával párosítja, akár nem is tűnik annyira terhesnek – bár sosem volt karcsú nő, és tényleg elég nagy ütemben hízik. A 32 éves celebnő több mint négyhónapos terhes, a napokban Beverly Hillsben vásárolgatott egy monokróm lapruhában, amihez fehér, bőr magassarkút, piros rúzst és evitás kontyot választott. Jellemzően fekete színű ruhákat vesz fel, amik kiemelik a derekát és a melleit. Fekete bőrnadrágban, csipke miniruhában is lehetett látni az elmúlt hetekben. Kardashian rendszeresen kipakolja a melleit, a terhesség alatt dinnyényi mellei nőttek.