Az elmúlt években jobbnál jobb csajok ültek be a külföldi tehetségkutatókba zsűrizni. Most Heidi Klumot vették rá, hogy szerepeljen az egyikben, úgyhogy összeszedtük az eddigi legdögösebbeket, hogy önök eldönthessék, melyikük valójában a legszebb!

Hoppá, rendkívül színvonalas zsűrit raktak össze az America's Got Talent című tehetségkutató műsorhoz. Azt eddig is tudni lehetett, hogy benne van Howard Stern, rádiós, Howie Mandel, kanadai komikus és Mel B, a Spice Girls egykori énekesnője, aki régebben is már csak azzal került a hírekbe, hogy a szintén rendesen leszállóágba került Eddie Murphy-vel kavart. Ehhez a roppant szakmai csapathoz most csatlakozott Heidi Klum modell is, akit eddig soha az életben nem hallottunk énekelni, és az internetes világhálót kutatva is csak egy-két szárnypróbálgatását tudtuk felfedezni.

A műsornak egyébként ugyanúgy Simon Cowell a producere, mint az X-Faktornak. Eddig olyan celebek voltak a zsűriben, mint David Hasselhoff vagy Sharon Osbourne. Most futják az America's Got Talenttel a nyolcadik szezont viszont komolyabb győztest, aki valahogy átjutott volna az óceánon, nem sikerült kitermelniük. Klum egyébként most hétfőn mutatkozott be a műsor első meghallgatásán New Orleansban egy csini fekete ruhában, és szemlátomást nagyon élvezte a vörösszőnyeges vonulást. A zenei téma annyira nem áll azért távol tőle, mert 2012-ben ő vezette például az MTV Europe Music Awardsot.

Ki a legdögösebb?

Mivel az elmúlt években gyönyörű csajok fordultak meg a különböző zsűrikben összeszedtük a legszebbeket és beválaszottunk néhányat a legfelkapottabb nevek közül is, bár a legcsinosabbak között azért meglepődnénk ha ők gyűjtenék be a legtöbb szavazatot. Most ön döntheti el, hogy melyikük a legvonzóbb. A listára felkerült Heidi Klum mellé például Shakira, aki a Voiceban zsűrizett, Jennifer Lopez, aki az American Idolban próbálkozott és Nicole Scherzinger is, aki meg az X-factorba került be. Szavazzon, hogy melyiküket találja a legcsinosabbnak!