Bármilyen meglepő, kedvenc világsztárjaink nem világsztárként jöttek a világra, hanem be kellett vállalniuk olyan dolgokat is, melyek láttán talán ők is hangosan nevetnek. Brad Pitt chipsszel csajozott, Leonardo DiCaprio rágólufit fújt, Keanu Reeves Corn Flakeshez terített, Bruce Willis pedig piásüvegbe énekelt.

Mila Kunis

Ashton Kutcher élettársa hivatalosan is a világ egyik legjobb nője, de már gyereknek is cuki volt. Kunis nagyon fiatalon egy Telephone Tammy nevű babát reklámozott, aminek az a szuperképessége, hogy lehet vele telefonbeszégletéseket bonyolítani. A baba ügyesen bemutatja, nagyjából miről szoktak szólni a sokórás telefonbeszélgetések, ezért Kunis is nagyon meghatódik, amikor Telephone Tammy elmondja neki, hogy szereti.

Brad Pitt

Nehézsúly: Brad Pitt a Magyarországon aranyárban kapható Pringles chipsmárkát népszerűsítette karriere kezdetekor. A hamvas szőke srácról ránézésre nagyon nehéz elképzelni, hogy valaha is alkalmas lesz rá, hogy a tinilányok falainak díszítésén túl bármire is alkalmas legyen a későbbiekben.

Leonardo DiCaprio

Erre tényleg nagyon nehéz szavakat találni: a nagyjából általános iskola felső tagozatos korban lévő Leonardo DiCaprio fiatalos rágógumit reklámoz, hangsúlyozottan fiatalosan. Ez képanyagban annyit tesz, hogy nem csak óriási lufikat tud fújni, de a pukkanástól még a berendezés is szétzúzódik. Az idei whiskey reklám valamivel jobban sikerült.

Keanu Reeves

A pofátlanul fiatal Reeves Corn Flakes-reklámját nem teljesen értjük: a színész három óriási asztalhoz helyezi el a hozzávalókat (tehát a tejet, a Corn Flakest, a tányért és a kanalakat), aztán jó étvággyal eszik az egyiknél. De mégis mi ez? Esküvő? Menza? Hol szolgálnak fel Corn Flakest?

Bruce Willis

Bruce Willis annyira régen adta a Seagram's nevű leginkább alkoholtartalmú italokra szakosodott cégnek az arcát, hogy a cég azóta már nem is létezik. Az azóta már a Die Hard 5-tel fél Budapestet leromboló férfi magához képest meglepően sokhajjal énekel bele egy üvegbe, amihez csatlakoznak haverok is.

Linsay Lohan

A még bőven ovis korú Lindsay Lohan a hatodik másodpercben kóstolja meg a kiskanalas verziójú Jello zselét, ami után társaival vállvetve nagyon boldogok. Valószínűleg sokat gyakorolta ezt a boldog tekintetet, pár évvel később nagyon jól hasznosíthatta egy csík kokain láttán.

Demi Moore

Demi Moore-t Coca Cola diétás verziójához találták meg. Sokak szerint minden szereplése közül itt nézett ki a legjobban, de mi ebbe nem mennénk bele, ugyanis Moore általában jól néz ki, bár akkoriban még biztosan nem kellett magából hülyét csinálnia egy férfi miatt.

Jack Black

A színész/zenész/hülye jó eséllyel viszi el a legmenőbb termék díját: a Pit Fall Boy nevű számítógépes játékot ajánlotta a világ figyelmébe annyival, hogy elmondta, milyen iszonyatosan király ez az egész. Mondjuk tényleg annak tűnik.

Drew Barrymore

Drew Barrymore életének tényleg szinte minden rezdüléséről van felvétel: a mostanában már konzervatívvá vált színésznő arcával négyévesen sütiket adtak el. Ügyesen megtanulta a szerepet, mert megeszi a sütiket, az ET-nél már biztosan jól jöttek ezek a skillek.

+1 Audrey Hepburn

Az 1993-ban 61 évesen elhunyt színésznő nem alázta magát béna reklámokkal, de mindenképp érdemes megnézni a halála után 20 évvel a szereplésével készült rövidfilmet. Természetesen mindenféle számítógépes trükkök segítségével hozták össze, hogy a Hepburn csokit akarjon velünk etetni.