Mivel könnyen lehet, hogy hamarosan Kate Moss is megjelenik a Playboy címlapján, összeszedtük a stílusikonokat ábrázoló borítókat és még néhányat, amit egészen dögösnek vagy stílusosnak találtunk. A galériában láthatja Cindy Crawfordot, Sharon Stone-t és Lindsay Lohant is. Kattintson!

Az eddig is rengeteget vetkőző, lassan negyvenéves Kate Moss lesz állítólag a hatvanadik évét ünneplő Playboy címlapján. A felvételeket állítólag már ebben a hónapban elkészítik Londonban, kiadni viszont csak 2014 januárjában fogják. Sok biztosat nem tudni egyelőre, a Playboy sem kommentálta a dolgot, amikor a Huffington Post megkereste őket.

Mivel arra mi sem vállalkoztunk volna, hogy Moss minden meztelenkedését összegyűjtsük, ezért a Huffington Postot követve olyan címlapokat válogattunk össze, amiken divatikonok szerepelnek, vagy valamiért stílusosnak találtuk őket. Így került a listára például Lindsay Lohan is, aki Marilyn Monroe-t idézte meg, de természetesen bekerült a galériába maga Monroe is.

Ki a legszexibb?

A divatikonok között a galériában megtalálhatja Cindy Crawfordot és Stephanie Seymourt, a legszexibb színésznők között pedig ott van Sharon Stone, Kim Basinger és Daryl Hannah címlapja, akik nélkül – mondjuk Crawfordhoz hasonlóan - egyszerűen elmaradt volna a kilencvenes évek. A stílusos képek között pedig Adrianne Curry és Farrah Fawcett a nyerő.

Ha mégis Kate Moss foglalkoztatná legjobban, akkor érdemes megemlékezni róla, hogy nemrég jött ki egy fotósorozat, amin Rihannával pucérkodnak és szadomazóznak. Szintén mostanában volt a Love magazin címlapján. A fotón mindössze egy kendőszerűség takarja Mosst, aki egy vízben fekszik meglehetősen kihívóan. Ennél is többet mutat magából a Vouge naptárjában.