Bár az újságok szeretnek hamvas huszonéveseket a címlapokra tenni, gyakran tör magának utat az idősebb generáció, hogy megmutassa, negyvenen, ötvenen, de akár hatvanon túl is lehet jól kinézni. De kinek sikerült a legjobban? Értékelje őket: adjon egyest, ha borzasztónak, ötöst, ha tökéletesnek látja a végeredményt.

Chaka Khan

Az egész életében drogokkal és alkohollal küzdő énekesnő 60 évesen hozott össze egy Jet magazinos címlapot. A mellékelt interjúban arról beszélt, hogy a lelki társként emlegetett Whitney Houston halála mennyire megváltoztatta az életét, és mostantól jobban odafigyel magára. Hát, ideje volt. Ha részletesebben is kíváncsi az énekesnő testére, itt megnézheti feszülős szettben.

Meryl Streep

Streep 2012 januárjában lett a Vogue legidősebb címlaplánya: 62 évesen ült le a vízpartra, hogy mosolyogjon egyet. A későbbi rekorder Tina Turnerrel szemben ez a címlap egyáltalán nem tűnik agyonmontírozottnak, de persze lehet, hogy csak arról van szó, hogy van köztük 9 év.

Sharon Stone

Sharon Stone 2009-ben 51 évesen érezte úgy, hogy van még mit megmutatni a testéből. Jól is tette, mivel az Elemi ösztön óta tudjuk, hogy igazából ez az egyik szakterülete. A Paris Match címlapján félmeztelenül pózol, amivel el is érte, hogy sokan őt tartsák a legszexibb ötvenes nőknek – bár ő kifejezetten ellenkezett, hogy a kora miatt legyen különleges ez a címlap.

Tina Turner

Tina Turner idén elhódította a Vogue történetének legidősebb címlaplányának járó elismerést, mivel az énekesnő 73 évesen pózolt. Az állandóan rocknagyinak csúfolt Turner jól láthatóan rendesen némi Photoshopos segítséggel, de végül nem is vallott szégyent.

Zalatnay Sarolta

Zalatnay 2001-ben került a Playboy címlapjára, ami valószínűleg a hazai kiadás legmerészebb húzása volt, hiszen már akkor is 53 éves volt, amivel ő lett a legidősebb címlaplány. A szám végül meglepetésre minden addigi eladási rekordot megdöntött.

Zoltán Erika

Zoltán Erika 2003-ban mutatta meg, hogy néz ki a meztelen teste 41 évesen. A Playboy egyfajta második Zalatnayként próbálta eladni, és bár a képek jól sikerültek a közmegegyezés szerint, mégsem vert akkora hullámokat. Talán épp a köztük lévő 12 év miatt.