A magyar celebek reklámoznak alakformáló kezeléseket, szépészeti beavatkozásokat, márkákat, üzleteket, hiszen az arcukkal mindezek könnyebben népszerűsíthetőek, és hát van az a pénz vagy az a barter, amiért korpás az ember haja. Na de meg tudja mondani, éppen mit reklámoznak a sajtóközleményekből válogatott fotókon?

Rendületlenül érkeznek szerkesztőségünkbe a szebbnél szebb sajtóközlemények eseményekről, régi és új márkákról, kollekciókról, üzeletkről, amiket általában magyar celebek segítségével próbálnak népszerűsíteni. Így történt az is, hogy Telenor-logós mézeskalácsot sütöttek az x-faktoros versenyzők vagy hogy Détár Enikőt és férjét, Rékasi Károlyt fénnyel töltötték. És igen, így jutott el wellnessezni Ceglédre Gregor Bernadett a családjával, miután visszaszerezte a férjét. Na de általában felismeri, minek a reklámját látja? Kvízünkből kiderítheti, könnyen átverhető-e.

Minden kérdés megválaszolására 13 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »