A pop egykori királyának lánya most 14 éves, és már akár a Philadelphia Eagleshez is mehetne ugrálni. A gyámja több pénzt akar kapni a neveléséért, mint amennyit eddig kapott.

Nem akarunk kegyeletet sérteni, de Michael Jackson lányának lenni jelenleg valószínűleg kicsit könnyebb, mint 4-5 évvel ezelőtt volt. Paris Jackson apja azt akarta, ne lehessen felismerni lányát, ezért minden nyilvános megjelenésén maszkot kellett viselnie, ami valószínűleg nem volt rá túl jó hatással. A most 14 éves lány elmondhatja magáról, hogy a hátralévő életében egy büdös percet sem kell már dolgoznia.

Jackson most már bátran vállalhatja arcát a nyilvánosság előtt, vége a magántanulóságnak is, egyedül az nem teljesen tiszta, hogy épp ki neveli: a hatóságok a nagymamáját, Katherine Jacksont, és az elhunyt énekes unokatestvérét, TJ Jacksont bízták meg a gyámsággal, de ennek a pontos lefolyása kissé ködös. Az biztos, hogy nagyon megnőtt az érdeklődés, amióta kiderült, hogy a gyerekek mégsem csak botrányos adósságokat örököltek, TJ Jackson például februárban jelentette be, hogy neki márpedig több pénz kell a nevelésre annál a 9 ezer dollárnál, azaz több, mint kétmillió forintnál, amit jelenleg unokatestvére birtoka folyósít neki havonta erre a célra.

Paris Jackson -- I Got Spirit ... FREE SPIRIT! - Watch More Celebrity Videos or Subscribe

A fiatal lány ebből semmit sem érez, viszont a közmegítélés szerint egyre jobb nővé válik, amit mi sem bizonyít jobban, hogy beválasztották iskolája pomponcsapatába. A fellépéséről összehozott videót látván ráadásul a Philadelphia Eagles nevű NFL-ben játszó amerikai focicsapat már be is jelentette, hogy szeretné, ha Jackson az ő cheerleaderjeik közé kerülne be a későbbiekben.

Jacksont egyébként leginkébb ugyanazok a dolgok foglalkoztatják, amit egy átlagnál jobban eleresztett tinilányt: izgalmas részleteket tudhatunk meg arról Twitterén, hogy egy osztálytársa úgy lökte ki a kezéből az ebédjét, hogy az elkövetőre ömlött minden, de még az is feltűnt neki, hogy a középiskolában már rövidebbek a szoknyák, mint főiskolán. Annak ellenére, hogy népszerűnek tűnik, sokat cikizik: erről már Oprah Winfreynek is beszélt tavaly, és elmondása szerint az Instagramját is azért tette priváttá, mert elege lett a sok mocskolódásból.

Ahogy azt említettük, Paris Jacksonnek igazán nem megélhetési kérdés, hogy sikeres cheerleader legyen: apjának csak a birtoka 300 millió dollárt ér , és akkor még nem is beszéltünk a még jólmenő lemezkiadókban való részesedéséről, úgyhogy tök jó lehet mostanában Paris Jacksonnek lenni. Meg úgy általában celebgyereknek, elég csak megnézni Alec Baldwin vagy Mick Jagger lányát.