A 19 éves magyar modell minden pillanatért hálás. Ha felismerik, akár egy italra is meghív, a pénz nem érdekli, Justin Bieberrel semmi nem volt köztük, Terry Richardson pedig számára épp olyan divatfotós, mint a többi.

“Sokat gondolkodok rajta, hogy minek köszönhetem azt, hogy én itt vagyok, és nagyon hálás vagyok érte” – mondta a Velvetnek Magyarország jelenleg talán legjobban futó exportcikke, Palvin Barbara arról a felhajtásról, amit már mindössze azzal is el tudott érni, hogy megjelent a Glamour-gálán csütörtök este. Néha azért érthetetlen, miért hálás ezért annyira, hiszen ameddig a gálán érintetlenül flangált a magyar celebvilág nagyja, addig a modellel tényleg mindenki fényképezkedni akart, a szégyellősebbje pedig legalább gratulálni neki, amiért megint ő lett az év modellje, amit egyébként cigánykerékkel is megköszönt. Mondjuk ki más lenne?

Akár italra is meghív

Mindamellett, hogy olyan emberek társaságában mozog napi szinten, akiknek a közelébe halandó ember soha nem kerülhet, Palvin Barbara tényleg megmaradt 19 éves lánynak: grimaszol, pózol, és úgy általában süt róla, hogy élvezi azt, hogy ő a legmenőbb lány a társaságban. “A mindennapi Palvin Barbara is olyan, mint amit mindig látni lehet. Csak persze más ruhában, smink nélkül.” Na de hogy viseli azt, hogy minden sarkon felismeri valaki? “Meghívom őket egy italra” – mondta nevetve.

Palvin egyébként a lehető legátlagosabb dologként nyilatkozik a körülötte történő dolgokról, például a fotózásáról a leginkább obszcénbe hajló képeket készítő Terry Richardsonnal. “Nagyon sokan gondolják róla, hogy csak szexuális képeket készít mindenkiről, de én ezt egyáltalán nem éreztem. Nagyon rendes volt, normális képeket csináltunk. Számomra ő ugyanolyan, mint bármelyik másik divatfotós. Justin Bieberrel is annyi a helyzet, hogy a média szerint együtt voltunk, miközben az a valóság, hogy csináltam vele egy közös képet. De egyszer Leonardo DiCaprióval is összeraktak már ugyanígy. Borzalmas” – panaszkodott kicsit.

Színészet és jog

Na de mihez fog kezdeni Palvin Barbara, ha hirtelen nem a modellkedés lesz az elsőszámú opció? “Tényleg szeretnék színészkedni, de hát majd elválik, mi lesz. Annyi biztos, hogy jövőre elmegyek jogi karra, itthon fogok tanulni” – osztotta meg következő nagy tervét. Természetesen azt is ki akartuk nyomozni, hogy pontosan hova kell gyorsan jelentkezni, ha azt szeretnénk, hogy Palvin Barbara legyen a csoporttársunk, de ekkorra már nem tudtuk visszatartani a tömeget, amiből mindenki szeretett volna egy fényképet vele. Fontos is volt, ugyanis csak a gála miatt ugrott haza Ausztráliából, úgyhogy egy darabig megint nem tudunk vele képeket csinálni.