Taylor Swift és a legjobb barátnői igazán cukiskodó, csajoskodó klipet készítettek az énekesnő új, 22 című dalához. Lehet, hogy átsiklott e tény fölött, de itt az alkalom, hogy megismerje a videó legfontosabb pillanatait.

Szomorú statisztikát közölt a Buzzfeed: úgy tűnik, Taylor Swift lassan bármit csinálhat, a kutyát sem érdekli. Az ő címlapos szereplésével készült magazinokat sokkal kevesebben vásárolják (Kate Middleton viszont ugyanezen felmérések szerint a világ legérdekesebb embere.) Ennek okait csak találgatni lehet, mi viszont készek vagyunk segíteni az énekesnőnek: itt van tíz vizuális indok, amiért megéri odafigyelni rá.

1. Amikor a buli beindul

Mi jelezhetné jobban, hogy itt hatalmas partizás folyik, mint hogy a klipben szereplő nők egyenszemüvegben-és kalapban állnak egy fehér fal előtt, és kukackonfettit lődöznek? Na ugye.

2. Gengszerkedés a medence mellett

Taylor Swift az utóbbi néhány évben főleg délies-úrilányos megjelenésével és a country-pop műfajban nyújtott tevékenységével hívta fel magára az erre fogékonyak figyelmét, és ha van valami, ami nem áll jól neki pont a fentiek miatt, az pont az alábbi mozgássor.

3. PARTY!

Nem vagyunk teljesen biztosak benne, de itt mintha a „party" szó mellé gesztikulálna ilyen szórakoztatóan. Igen, azok ott cicafülek, de ez még mind semmi ahhoz képet, ami a következő két oldalon várja, úgyhogy lapozzon bátran!