Jennifer Anistont vagy utálják, vagy egyetlen viaszszobrász sem képes normálisan megformálni az arcát. Számos más celeb is rusnyán marad meg az örökkévalóságnak, nézze meg galériánkat!

Lehet vitatkozni arról, hogy mennyire van értelme viaszszobrokat készíteni híresemberekről, de attól még a világ számos pontján van Madame Tussaudnak panoptikuma, ahol a turisták kedvükre fotózkodhatnak kedvenc celebjeikkel. A szobrok emiatt több példányban is elkészülnek, más és más csapat keze munkájával. Ilyenkor – ha még életben van – az adott művész vagy művésznő elmegy a Nagy Leleplezésre, cukin izgul, hogy jaj, vajon milyen lett a mása, aztán amikor leszedik a szoborról az ünnepi drapériát, udvariasan fotózkodik vele, és igyekszik úgy tenni,  mintha ő maga sem tudná, igazi-e, vagy ő maga a másolat. Még akkor is, ha a kész mű sokkal jobban hasonlít másra.

Eleinte arra gyanakodtunk, hogy az eredeti, londoni panoptikum alkalmazza a legjobb művészeket, akik képtelenek hibázni, máshová meg csak a fércmunkák jutnak, de ez sajnos nem igaz. Jennifer Aniston mindenhol pocsékul néz ki, örülhet, ha nem kancsal. A távol-keleti Pierce Brosnan meg csak simán röhejes. Nézze meg galériánkat, és ámuljon!