A Viasat3 új realityjében tíz lány küzd egy reklámszerződésért, és hárommillió forintért. Ön szerint ki a legnagyobb esélyes? Adjon tíz pontot annak, akit szívesen látna befutóként a modellversenyben, egyet annak, akit nagyon nem! Ha a képekre kattint, egész alakos fotót láthat a versenyzőkről.

Alexa

Saját bevallása szerint ez az utolsó nagy esélye a befutásra. Nagyon rossz a térde, de nem bírja ki mozgás nélkül, úgyhogy rúdtáncol. Ő Alexa, aki nagyon szigorúan tud nézni.

Aljona

Aljona orosz, egy éve házas, és vagy tévés műsorvezető, vagy nagykövet lesz belőle, már ha teljesülnek az álmai. Az első lépés ehhez nyilván az lenne, hogy győzzön. Fog?

Amina

Ő sem ismeretlen a Velvet olvasóinak. Most viszont azt is megtudtuk róla, hogy nem beszél szívesen, hacsak nincs fontos mondanivalója. Mi ezt nagyon értékeljük, de azt is, hogy szép.

Fruzsi

Fruzsi Maya testvére, egyúttal szelídebb, riadtabb és tapasztalatlanabb kiadása. Nővére szerint kicsit lassú, de a kisugárzása riadt őzikésen kedves. Önnek hogy tetszik?

Kitti

A lány, aki egy esztergályost, és esztergálni is szeret. Kitti volt már könykötő és bolti eladó is, ha pedig ez számít valamit, hóviharban is lehet fotózni a tetőn. Tudjuk, hiszen kipróbáltuk.

Laura

Médiát tanul, különösen érdekli a szerkesztés és a műsorezetés. Példaképe Palvin Barbara; ahogy őt, önmagát is nagyon szereti viszontlátni fotókon. Ön is szívesen nézegetné? Adja neki a maximumot.

Luca

Luca két szakot is elkezdett, mármint felsőoktatásilag. Élete szerelme a művészettörténet, és nagyon szeretne egy galériát nyitni. Szerencsére magát is szereti mutogatni, például így.

Maya

Maya már jó ideje modellkedik, a Velvet oldalain is többször találkozhattak vele. Mindenképpen tévézni szeretne, de ha találkoznak vele egyszer, okvetlenül kérdezzék meg, biztosan szívesen mesél erről. Vagy bármi másról.

Szandra

Szandra operaénekesnek tanul, emellett szereti megbotránkoztatni az embereket. A kettőből együtt nem tudjuk, mi sülhet ki, ő többek közt a frizuráját említette. Neki is jól áll a háztető.

Viki

Itthon és külföldön is modellkedik, már tíz éve. Két diplomája van, de nem a szakmájában, hanem speedfitness edzőként dolgozik. Többen szadomazónak becézik, köztük Horváth Éva, a műsorvezető is.