Nagyon próbálták titkolni a kapcsolatukat, de március közepén lebuktak. Az angolszász sajtó azóta is találgatja, hogy ki lehet Britney Spears új pasija. A cikkekben sorra szólalnak meg a különböző névtelen források, úgyhogy megdönthetetlen állításoknak túlzás lenne ezeket a tényszerűségeket elfogadni. A rengeteg állítás közül is azokat próbáltuk kigyűjteni, amik a legkisebb hülyeségnek tűnnek David Lucadóval kapcsolatban.

1. Déli srác

Az Egyesült Államok dél-keleti részén, Virginia államban született, állítólag Appomattoxban, ahol Lee tábornok megadta magát Grantnek - írja az E! online. Mostanában Atlantában élt. Egyébként maga Sprears is délkeleti születésű.

2. Semmi köze a popiparhoz

Annyit biztos, hogy semmi köze a showbizniszhez, így nem is táncos vagy ügynök, ahogy Spears egykori pasijai. Állítólag szerény és nyájas férfi, aki pultosként dolgozik, mellette pedig egy ügyvédi irodának is a munkatársa.

3. Golfozás

A TMZ információi szerint szeret golfozni. Ami azért lehet vicces, mert olyan srácokkal nyomhatja együtt, mint Justin Timerlake, aki egykor szintén Spearsszel volt, vagy Nick Lachey, aki Jessica Simpsonnal mulatott sokáig, de már újraházasodott.

4. Nem hülye

Legalábbis nem reménytelenül. Amikor kiderült, hogy együtt vannak Spearsszel, akkor azonnal priváttá tette a Facebook-oldalát. Ebből az E! online-nál arra következtetnek, hogy nem a hírnév miatt van az énekesnővel.

5. A lebukás

Először Valentin-napon látták őket együtt, amikor sushizni voltak Kaliforniában. Eleinte azt mondták róluk az ismerősök és a bennfentesek, hogy csak barátok, később aztán megerősítették, hogy együtt vannak. A TMZ úgy tudja, 60 dollárért, azaz kábé 13 ezer forintért fogyasztottak.

6. A kézfogás

Először március huszonkettedikén, pénteken fotózták le őket úgy, hogy egymás kezét fogták - tudósított a TMZ. Egy kaliforniai bevásárlóközpontból sétáltak kézenfogva kifelé, a parkolóban kapták le őket együtt, és nagyon boldognak tűntek együtt.

7. Összeköltözés

Az énekesnő azóta állítólag megkérte, hogy költözzönek össze. "Magányos, és utál egyedül lenni" - nyilatkozta egy névtelen forrás az Entertainment Wise-nak. Kicsit azért korainak tűnik a dolog, de az angolszáz világ szurkol.

8. Szeretik a csajok

Oké, megint egy névtelen forrásból szedték ki az információt: David Lucado korábban "csinos és aranyos" lányokkal nyomult, ebből pedig az E! online-nál azt szűrték le, hogy jól boldogul a csajokkal. Spears azért valószínűleg nehezebb falat.

9. Nem a zene fogta meg

Egy Rolling Stones-os pólóban kapták le őket Valentin-napon, amiből azt a kevés információt lehet leszűrni, hogy valószínűleg ismeri a zenekart, és ha ez így van, akkor vélhetően Spears nem a zenéjével fogta meg.

+1. Tudjuk, melyik a kedvenc pólója

A fenti kép alapján egyértelműen a bordó, Virginia Tech Hokies feliratú felsőruházati termék. Ha a felirat jelentésében szeretne elmélyedni, itt megteheti.