Egy amerikai felmérés szerint a nők harmincévesen, a férfiak pedig harmincnégy évesen a legvonzóbbak. Az állítást magyar celebnők fotóin tesztelheti, mondja meg, a kilenc nő közül kire igaz leginkább, hogy harmincévesen, vagy ahhoz közel a legszebb!

Kire igaz leginkább?

Kétezer embert szondázott meg az Egyesült Államokban az Allure magazin és a Penn Schoen Berland piackutató cég, hogy kiderítsék, hogyan öregszenek a nők és a férfiak, és arra jutottak, a nők harmincévesen, a férfiak pedig harmincnégy évesen a legvonzóbbak. A felmérés alapján azt is kijelentették, hogy a nők negyvenegy évesen kezdik mutatni az öregedés jeleit, ötvenhárom évesen pedig már nem vonzók, két évvel később pedig már kimondottan öregek. A férfiaknál ez az idő kitolódik: ők csak negyvenhárom évesen kezdenek öregedni, a vonzerejüket pedig ötvennyolc éves korukra veszítik el, de csak ötvenkilenc év fölött számítanak öregnek.

Az állítást könnyedén ellenőrizheti: összeválogattuk azokat a celebnőket, akik most harminc évesek, illetve csak pár hónap választja el őket attól, hogy betöltsék a legvonzóbb kort. A listában megtalálja a Szombat esti lázból kihullott Dundikát, a Reflektorban Mádai Vivient váltó Pintér Adrienn Adát, a zenei életbe visszatérő Péter Szabó Szilviát, a folyton diétázó Király Lindát és a médiából eltűnt Galambos Dorinát is. Ön szerint melyikükre igaz leginkább az Allure magazin kutatása?